overzicht
Reebok Club C 85 Club C 85 sneakers roze, Roze

  ReebokClub C 85 Club C 85 sneakers roze

  89.95
  6 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, morgen in huis

  Reebok Club C 85 Club C 85 sneakers roze

  Dames sneakers Club C 85 van Reebok. Deze sneakers hebben een bovenwerk van leer met ventilatiegaatjes. De schoen heeft een vetersluiting. De middenzool zorgt voor goede demping. Het voetbed is niet verwijderbaar

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(6 reviews)
  Meest recent

  Mooie kwaliteit en geschikt voor smalle voet

  Mooie schoen, maar pasvorm meer geschikt voor slanke, smalle voet. Afhankelijk van het merk draag ik vaak 35,5/36 maar deze schoen valt wel echt groot.

  Kleur: Wit

  Goede pasvorm, ziet er top uit, goede kwaliteit

  Mijn maat schommelt meestel tussen 38 en 39, maar bij deze reebok was 38 precies goed, de schoenen zitten heel fijn, heb ze zonder moeite de hele dag aan kunnen hebben, de kleur is heel licht bijna tegen wit aan. Een fijne pasvorm en voetbed, en soepel nubuck leer, kortom Ik ben blij met deze sneakers

  Kleur: Grijs/wit

  Valt klein uit!

  Normaal heb ik bij Reebok gewoon mijn eigen maat maar toen ik deze sneakers paste kreeg ik mijn voet er niet goed in. Uiteindelijk wel maar ze zaten echt te strak/krap. Vreemd! Ik heb het label nog gecheckt maar er staat echt maat 39.

  Kleur: Wit

  Goed

  De schoen valt normaal uit. Was zelf de adidas superstar gewend en wilde een keer wat anders. Heb daarom deze gekozen, qua model en pasvorm komen ze goed overeen. Ben er blij mee!

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Wit

  Een echte ouderwetse /nieuwe reebok

  Super schoen al langer naar op zoek maar kon ze nergens vinden en tot mijn verbazing wehkamp kan ze leveren

  Kleur: Wit/groen

  Reebok Sneakers

  Een mooie schoen om te zien en de maat klopt. Een fijne loopschoen.

  Kleur: Wit/zwart

  toegevoegd aan winkelmand