Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Reboot: Reboot - Amy Tintera
 • Uitverkocht

  Amy TinteraReboot: Reboot

  15.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Reboot: Reboot - Amy Tintera

  De zeventienjarige Wren Connolly werd vijf jaar geleden neergeschoten. Na 178 minuten kwam ze weer tot leven – als Reboot. Reboots zijn ongekend sterk, snel en onkwetsbaar, maar hoe langer ze dood zijn geweest hoe minder menselijk ze terugkeren. Wren is met haar 178 minuten de dodelijkste Reboot die er is. Callum Tweeëntwintig daarentegen is nog praktisch menselijk. Wren moet hem opleiden tot soldaat, maar Callum is langzaam, stelt te veel vragen en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. De training verloopt moeizaam, maar Callum maakt iets in haar los. Als ze in zijn buurt is, voelt ze zich menselijker dan ooit. Wren heeft nog nooit een bevel genegeerd, maar wanneer ze het bevel krijgt om Callum te elimineren besluit ze alles op alles te zetten om hem te redden.

  Lissa Price, auteur van Starters - Een bottenbrekende heldin vecht voor haar leven, haar liefde en voor wat er nog over is van haar mensel?kheid in deze frisse k?k op een wereld waarin alles mis is gegaan.

  Veronica Rossi, auteur van Een wereld zonder hemel - Vol vaart en aangr?pend… Ik heb dit boek verslonden!

  Specificaties

  AuteursAmy Tintera
  Eerste auteurAmy Tintera
  Deel1
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789000350223
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's296
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand