Razer Viper Ultimate gaming muis + Dock

  Razer Viper Ultimate gaming muis + Dock

  169.99
  nog 3 op voorraad

  Razer Viper Ultimate gaming muis + Dock

  Vergeet het gemiddelde en claim het oneerlijke voordeel met de Razer Viper Ultimate, een draadloze gaming muis die is gebouwd om te winnen. Ontworpen om een ​​echte uitbreiding van een gamer te zijn, wordt dit dodelijke roofdier geleverd met onze meest geavanceerde technologie en is het klaar om zijn tanden in de concurrentie te zetten.

  Razer hyperspeed draadloos
  25% sneller dan welke andere draadloze technologie dan ook, je zult je niet eens realiseren dat je aan het gamen bent met een draadloze muis vanwege de snelle overdracht, de laagste kliklatentie en naadloze frequentieschakeling in de meest luidruchtige, data-verzadigde omgevingen.

  Razer focus + optische sensor
  Onze nieuwe, verbeterde sensor heeft een toonaangevende 20.000 DPI met een nauwkeurigheid van 99,6% resolutie, wat ervoor zorgt dat zelfs de beste bewegingen van deze draadloze muis met consistentie worden gevolgd. Uitgerust met intelligente functies, wordt de sensor nog nauwkeuriger, waardoor een acute mate van precisie mogelijk is voor winnende headshots.

  Razer optische muisschakelaar
  Door gebruik te maken van een infraroodlichtstraal om elke klik te registreren, activeren de schakelaars in deze draadloze muis met een toonaangevende responstijd van 0,2 milliseconden. Omdat het niet langer traditioneel fysiek contact vereist, neemt deze vorm van activering de noodzaak van debouncevertraging weg en veroorzaakt nooit onbedoelde klikken, waardoor je meer controle en een onberispelijke uitvoering krijgt.

  74g lichtgewicht design
  Geniet van snellere en soepelere bediening met de lichtste draadloze gaming muis op de markt. Met een gewicht van slechts 74 gram bereikt hij zijn gewicht zonder concessies te doen aan de bouwsterkte van zijn tweehandige vormfactor.

  70 uur batterijleven
  Verbeterde draadloze energie-efficiëntie zorgt ervoor dat hij maximaal 70 uur achtereen topprestaties levert - laad hem slechts één keer per week op voor 10 uur dagelijkse gameplay.

  5 on-board geheugenprofielen
  Neem je instellingen overal mee naartoe en ben binnen no-time match-ready. Activeer tot 5 profielconfiguraties vanuit het ingebouwde geheugen of aangepaste instellingen via cloudopslag.

  8 programmeerbare knoppen
  Volledig configureerbaar via Razer Synapse 3, de 8 programmeerbare knoppen geven je toegang tot macro's en secundaire functies, zodat je gemakkelijk uitgebreide bewegingen kunt uitvoeren.

  Razer muisdok
  Geef jouw battlestation meer karakter met een efficiënt oplaadstation dat naadloos kan worden geïntegreerd met andere Razer Chroma-apparaten.
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitDraadloos
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningBatteries/Cable
  Type muisDraadloos
  Type sensor muisOptisch
  KleurZwart
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.