Razer  Viper Ultimate draadloze gaming muis, Zwart

    RazerViper Ultimate draadloze gaming muis

    147.99
    nog 2 op voorraad
    vandaag besteld, morgen in huis

    Razer Viper Ultimate draadloze gaming muis

    Anders dan andere draadloze muizen
    Vergeet het gemiddelde en claim het oneerlijke voordeel met de Razer Viper Ultimate - een draadloze gamingmuis die is gebouwd om te winnen. Ontworpen als een echte verlengstuk van een gamer, wordt geleverd met Razers meest geavanceerde technologie en is klaar om zijn tanden in de concurrentie te laten zakken.

    Razer draadloos in hypersnelheid
    25% sneller dan welke andere beschikbare draadloze technologie dan ook, je zult niet eens beseffen dat je aan het gamen bent met een draadloze muis vanwege de hoge snelheidstransmissie, de laagste kliklatentie en naadloze frequentieschakeling in de meest lawaaierige, gegevensverzadigde omgevingen.

    Razer Focus + Optische sensor
    Razers nieuwe, verbeterde sensor heeft een toonaangevende 20.000 DPI met een resolutienauwkeurigheid van 99,6%, zodat zelfs de fijnste bewegingen van deze draadloze muis met consistentie worden gevolgd. Uitgerust met intelligente functies, wordt de sensor nog nauwkeuriger, waardoor een acuut niveau van precisie mogelijk is voor game-winnende headshots.

    Razer optische muisschakelaar
    Door gebruik te maken van een infraroodlichtstraal om elke klik te registreren, worden de schakelaars in deze draadloze muis bediend met een toonaangevende responstijd van 0,2 milliseconden. Omdat er geen traditioneel fysiek contact meer nodig is, maakt deze vorm van activering de noodzaak voor vertragingen bij het dempen overbodig en veroorzaakt nooit onbedoelde klikken, waardoor je meer controle en een vlekkeloze uitvoering krijgt.

    Lichtgewicht ontwerp (74 gram)
    Geniet van snellere en soepelere bediening met de lichtste draadloze gamingmuis op de markt. Met een gewicht van slechts 74 g bereikt het zijn gewicht zonder concessies te doen aan de bouwkracht van zijn symmetrische vormfactor.
    Let op, dit artikel wordt niet meegeleverd met een dockstation.
    lees meer

    Specificaties

    Garantie