Razer Viper Mini gaming muis

  Razer Viper Mini gaming muis

  49.99
  nog 5 op voorraad

  Razer Viper Mini gaming muis

  De Razer Viper Mini gaming muis is de kleinere en lichtere variant van de Razer Viper Game Muis. Met zijn 61 gram is de muis daarmee 8 gram lichter dan zijn grote broer de Razer Viper muis. Het nieuwe 'Mini' model is dus compacter en vooral bedoelt voor mensen met kleinere handen.

  Ultralichte bedrade gaming-muis
  Beleef topprestaties met onze lichtste muis ooit—een slanke, ultralichte constructie die de besturing moeiteloos maakt. Voorzien van geavanceerde optische muisschakelaars, een nauwkeurige 8.500 DPI-sensor en Razer™ Speedflex-kabel voor superieure nauwkeurigheid en snelheid.

  Ultra-lichtgewicht tweehandig ontwerp - voor een soepele, moeiteloze besturing
  Zonder de noodzaak van een honingraatontwerp, zorgt onze lichtste muis voor een soepele, moeiteloze besturing die niet ten koste gaat van de robuustheid van de muis—met 6 programmeerbare knoppen voor meer gebruiksgemak.

  Razer™ Optical Mouse Switch
  Voor aansturing met de snelheid van het licht. Elke klik die je maakt wordt met de snelheid van het licht aangestuurd zonder debounce delay, zodat je altijd de eerste bent die de trekker overhaalt. De schakelaars zijn bovendien duurzaam en gaan tot 50 miljoen klikken mee.

  Razer™ Speedflex-kabel
  Voor minimale weerstand en vloeiende veegbewegingen. De kabel van de Razer Viper Mini heeft meer flexibiliteit en is ontworpen om een minimale weerstand te produceren, zodat je sneller en soepeler kunt vegen voor een betere besturing.

  8500 DPI optische sensor
  Voor nauwkeurig tracken. Profiteer van de geavanceerde precisie en het consistente doel dat je nodig hebt voor competitief gamen met een optische sensor die goed is afgestemd op snelheid en controle.

  Powered by Razer™ Chroma RGB
  Voor een gepersonaliseerde stijl. Met 16,8 miljoen kleuren en een reeks unieke lichteffecten, kun je de vanaf de onderkant stralende verlichting van de Razer Viper Mini aanpassen via de Razer Synapse 3 om meer karakter te geven aan je battlestation.

  Ingebouwd geheugenprofiel
  Voor gepersonaliseerde instellingen waarheen je ook gaat. Toegang tot je unieke DPI-instellingen, knopconfiguraties en meer zonder dat je software hoeft te installeren zodra je je favoriete profiel via Razer Synapse 3 hebt opgeslagen.

  Kenmerken:
  - True 8500 DPI zeer nauwkeurige optische sensor
  - Tot 300 inches per seconde (IPS) / 35G max. acceleratie van de Razer Viper afgeleid tweehandig ontwerp, geoptimaliseerd voor kleinere handformaten.
  - Razer™ Optical Mouse Switches geschikt voor 50 miljoen klikken.
  - Grote 100% PTFE-muisbasis (0,8 mm dik).
  - Tactiel scrollwiel van gaming-kwaliteit.
  - On-The-Fly Gevoeligheidsaanpassing (Standaard stappen: 400/800/1600/3200/6400).
  - Ingebouwd geheugenprofiel.
  - Razer Chroma™ RGB lighting met 16,8 miljoen echte instelbare kleurenopties.
  - Zes onafhankelijk programmeerbare Hyperesponse-knoppen.
  - Razer Synapse 3-voorbereid.
  - 1,8 m / 6 ft Speedflex-kabel.
  - Afmetingen bij benadering: 118,3 mm / 4,66 inch (lengte) x 56,1 mm / 2,21 inch (gripbreedte) x 38,3 mm / 1,51 inch (hoogte)
  - Gewicht bij benadering: XX g / 2,0 oz (exclusief kabel)
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitBedraad
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningKabel
  Type muisBedraad game
  Type sensor muisOptisch
  KleurZwart
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.