Razer Sphex V2 mini muismat

  RazerSphex V2 mini muismat

  9.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Razer Sphex V2 mini muismat

  De Razer Sphex V2 mini is een ultradunne gamingmat met grote trackingcapaciteiten voor zowel optische als lasergamingmuizen, en biedt gamers een naadloze desktopervaring.
  Deze muismat blijft in topconditie, want hij is gemaakt van extra sterk polycarbonaat en heeft een verbeterde onderkant die nog steviger aan het oppervlak hecht, waardoor hij zelfs tijdens de meest intense games niet zal verschuiven - dat geeft jou de vrijheid om je helemaal op de game te richten.

  Ultradunne 0,5 MM / 0.02" vormgeving voor een naadloze desktopervaring.
  De Razer Sphex V2 is slechts een halve millimeter dun en is gemaakt voor de gamer die niet van een verhoogd speeloppervlak houdt. De ultradunne vormgeving en de verbeterde hechting van de onderkant maken dit de perfecte muismat voor iedereen die houdt van een onopvallende gamingbeleving.

  Gamingoppervlak geoptimaliseerd voor zowel optische als lasersensoren.
  De Razer Sphex V2 is ontwikkeld om je muisprestaties te verbeteren door het beste naar boven te halen in zowel optische als lasersensoren, en is geoptimaliseerd voor snelle en gecontroleerde gameplay.  

  Extra sterke afwerking van polycarbonaat - voor maximale duurzaamheid.
  Het extra sterke oppervlak van de Razer Sphex V2 is gemaakt van polycarbonaat en getest in het lab op impact- en scheurbestendigheid. Deze ongelofelijk sterke mat zal je gegarandeerd bijstaan bij al je intense trainingsessies en toernooien.

  Specificaties:  
  - Ultradun oppervlak: 0,5 mm / 0.02"
  - Uitmuntende trackingcapaciteiten voor zowel optische als lasermuizen
  - Extra sterke afwerking van polycarbonaat
  - Afmetingen ca.: 270 mm / 10.6" (Lengte) x 215 mm / 8.5" (Breedte) x 0,5 mm / 0.02" (Dikte)
  - Gewicht ca.: 35 g
  lees meer

  Specificaties