Razer Mamba Hyperflux muis + muismat Firefly bundel

  RazerMamba Hyperflux muis + muismat Firefly bundel

  233.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Razer Mamba Hyperflux muis + muismat Firefly bundel

  Razer introduceert ‘s wereld eerste draadloze gaming-muis zonder batterij. De Razer Mamba HyperFlux wordt van stroom voorzien via speciale muismat Razer Firefly HyperFlux. Deze zorgt via een speciale muismat voor ononderbroken stroomvoorziening aan een gaming-muis.

  In tegenstelling tot andere pogingen om muizen draadloos van stroom te voorzien, zorgt de nieuwe HyperFlux-technologie van Razer ervoor dat de muismat een magnetisch veld creëert om de muis direct en efficiënt van stroom te voorzien. Deze wereldprimeur maakt een einde aan de noodzaak om een zware batterij op te laden. Het resultaat is een vederlichte gaming-muis met een gewicht dat in het verleden alleen was voorbehouden aan bekabelde muizen.

  De Razer Mamba HyperFlux en de Razer Firefly HyperFlux zijn de eerste producten van Razer die gebruikmaken van deze nieuwe technologie. HyperFlux Wireless Power Technology verandert de regels van het spel op het gebied van draadloos gamen. Gamers zijn niet langer overgelaten aan de genade van een batterij of kabel. Ze kunnen nu profiteren van vrijheid met een draadloze muis die hetzelfde gewicht heeft als dat van een bekabelde muis*.

  De Razer Mamba HyperFlux maakt daarnaast gebruik van de door Razer ontwikkelde Adaptive Frequency Technology (AFT) om voor een superieure signaalsterkte te zorgen. Deze technologie scant het draadloze signaal tussen de muis en computer en schakelt automatisch over naar het sterkste signaal binnen het frequentiebereik van 2,4 GHz.

  De muis is daarnaast voorzien van een optische 5G-sensor met een waarnemingsvermogen van 16.000 dots per inch (DPI). Dit maakt de Razer Mamba HyperFlux tot een draadloze gaming-muis van topklasse die in staat is om bewegingen snel en nauwkeurig te volgen en nooit hoeft te worden opgeladen. De Razer Firefly HyperFlux vormt een nieuwe aanvulling op de bekroonde reeks van RGB-muismatten van Razer. De mat biedt zowel een harde kant als gestoffeerde kant om flexibele ondersteuning voor uiteenlopende spelstijlen te bieden. Gamers kunnen de harde kant benutten voor snelle muisacties en de gestoffeerde kant om meer grip te krijgen en nauwkeuriger te kunnen richten.

  De muismat levert voortdurend stroom aan de muis om bij te dragen aan soepele en ononderbroken spelactie. Beide producten maken gebruik van de verlichtingstechnologie Razer Chroma. Deze voorziet in 16,8 miljoen kleurenopties, unieke aanpasbare verlichtingsprofielen en speciale effecten in games.

  Kenmerken:
  Razer Mamba HyperFlux:
  - Razer HyperFlux Wireless Power Technology.
  - Razer Adaptive Frequency Technology.
  - Muiskabel voor gebruik in vaste modus zonder stroomvoorziening via muismat.
  - Optische 5G-sensor van Razer met een waarnemingsnauwkeurigheid van 16.000 DPI.
  - Waarnemingsvermogen tot 450 inch per seconde (IPS) / versnelling van 50 G.
  - Negen onafhankelijk programmeerbare Hyperesponse-knoppen Razer Mechanical Mouse Switches.
  - Speciaal voor gamers ontwikkeld tactiel schuifwiel.
  - Ergonomisch rechtshandig ontwerp met geoptimaliseerde rubberen zijgrepen.
  - Razer Chroma-verlichting met 16,8 miljoen aanpasbare kleurenopties.
  - 1000 Hz ultrapolling.
  - Inclusief configuratiesoftware Razer Synapse 3 (bètaversie).
  - Omvang: 124,7 mm (lengte) x 70,1 mm (breedte) x 43,2 mm (hoogte).
  - Gewicht (zonder kabel): 96 g.
  - Kabellengte: 2,1 m (voor gebruik van muis in de vaste modus zonder draadloze stroomvoorziening via de Razer HyperFlux-muismat).  Razer Firefly HyperFlux:
  - Razer HyperFlux Wireless Power Technology .
  - Een harde kant en gestoffeerde kantGeoptimaliseerde oppervlakcoating voor uiterst responsieve tracking van bewegingen.
  - Razer Chroma-verlichting met 16,8 miljoen aanpasbare kleurenopties.
  - Rubberen antislipbasis.
  - Inclusief configuratiesoftware Razer Synapse 3 (bètaversie).
  - Omvang: 355 mm (lengte) x 282,5 mm (breedte) x 12,9 mm (hoogte).
  - Gewicht (exclusief kabel): 643 g.
  - Gewicht (inclusief kabel): 685 g.
  - Kabellengte: 2,1 m. *Wireless Power (niet draadloos opladen).
  lees meer

  Specificaties