Razer MAMBA ELITE gaming muis, Zwart
 • uitverkocht

  RazerMAMBA ELITE gaming muis

  99.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Razer MAMBA ELITE gaming muis

  Met deze Razer MAMBA ELITE gaming muis kun je urenlang spelen met minder druk op je handpalm en vingers bij het bedienen van knoppen en elimineer onnodige vingerdraaipunten.De Razer Mamba Elite is voorzien van 20 indrukwekkende lichtzones, functies die zijn gebouwd voor de beste gaming prestaties en bovendien verpakt in een ergonomisch design.
  Opvallende kleuren
  De Razer Mamba Elite heeft uitgebreide verlichtingszones langs elke kant, die jouw gameplay perfect verlichten. Kies ervoor om in-game acties te versterken met verlichtingswaarschuwingen, of verken geanimeerde lichteffecten om je instellingen persoonlijker te maken - allemaal aanpasbaar met Razer Synapse 3. Ook kun je elke verlichtingszone afzonderlijk programmeren in Chroma Studio.

  Hybride On-Board geheugen en cloudopslag
  Configureer knoppen, wijs macro's toe en sla automatisch al jouw profielconfiguraties op in de Cloud. En als je een computer gaat gebruiken zonder internet of Razer Synapse 3 geïnstalleerd, sla je tot 5 profielen op in het ingebouwde geheugen en heb je overal direct toegang tot die profielen.

  Specificaties
  - Rechtshandig
  - 9 Pressed buttons
  - Programmeerbare muisknoppen
  - 1 scroll wiel
  - Bewegingsresolutie: 16000 DPI
  - Bewegingstechnologie: optisch
  - Gaat tot 50 miljoen clicks mee
  - Afmetingen (hxbxd) :4,33x6,99x12,5 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie