Razer invicta muismat quartz editie

  Razerinvicta muismat quartz editie

  64.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Razer invicta muismat quartz editie

  Razer Invicta - Quartz Edition  Oppervlak met geoptimaliseerde coating:  De Razer Invicta beschikt over een geheel nieuwe, in het lab geteste coating met aan beide zijden een speciaal gekozen afwerking om de weerspiegelende kwaliteiten van het oppervlak te verbeteren. Dit resulteert in nauwkeurige sensormetingen - dus je hebt geen last meer van in-game jitters en verstoorde tracking.  

  Twee zijden, hetzelfde winnende resultaat:  Met de Razer Invicta ben je voorbereid op elke in-game situatie. Hij beschikt namelijk over twee zijden, ontworpen voor twee compleet verschillende speelstijlen. Het gladde speed-oppervlak zorgt ervoor dat je muis onbelemmerd en snel over de mat kan bewegen, zodat je je tegenstanders kunt uitschakelen voordat ze ook maar de kans hebben gehad om te reageren. Het ruwe control-oppervlak biedt daarentegen optimale weerstand - voor berekende muisbewegingen en een tactisch gevoel.  

  Robuuste aluminium basis:  Als symbool van een eersteklas ontwerp en constructie, beschikt de Razer Invicta over een aluminium basis van luchtvaartkwaliteit. Deze biedt extra duurzaamheid en zorgt ervoor dat de muismat niet zal verschuiven, hoe intens je bewegingen ook zijn. Met behulp van een kleine uitsparing aan de onderkant van de aluminium basis kun je tijdens het gamen snel wisselen tussen de control- en speed-kant van het oppervlak.

  Kenmerken
  - Harde muismat met twee verschillende oppervlakken.
  - Voor snelheid geoptimaliseerd oppervlak voor snelle muisbewegingen.
  - Voor controle geoptimaliseerd oppervlak voor nauwkeurige muisbewegingen.
  - Oppervlakte met coating geoptimaliseerd voor zeer gevoelige muistracking.
  - Robuuste aluminium basis.  Productafmetingen:  
  - Breedte: 255 mm.
  - Lengte: 355 mm.
  - Hoogte: 4,5 mm.
  - Gewicht ca.: 700 gram.
  lees meer

  Specificaties