Razer Firefly harde gaming muismat

  RazerFirefly harde gaming muismat

  68.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Razer Firefly harde gaming muismat

  Razer Firefly hard gaming muismat

  Om de perfecte balans te realiseren tussen controle en snelheid, heeft de Razer Firefly een harde afwerklaag van microtextuur, waardoor je supersnel en toch uiterst nauwkeurig met je muis over de mat kunt bewegen. Het nauwkeurige, gladde oppervlak zorgt ervoor dat elke muisbeweging ook daadwerkelijk wordt omgezet in een cursorbeweging. Geniet dus van ultieme precisie tijdens de meest intense gevechten in de game. 

  De muismat is geoptimaliseerd voor alle gevoeligheidsinstellingen en sensoren.  eSportsatleten erkennen: met de Razer Firefly heb je de volledige controle over je bewegingen, ongeacht de gamingmuis of gevoeligheidsinstellingen die je gebruikt. De afwerklaag is getest in het laboratorium en heeft een sterk reflecterende werking, wat resulteert in een hoge in-game gevoeligheid.

  Tot slot bevat de muistmat aanpasbare Chroma achtergrondverlichting met 16,8 miljoen kleurenopties. Ontdek een geheel nieuw niveau van aanpasbaarheid met 16,8 miljoen kleurenopties en talloze verschillende verlichtingseffecten. De Razer Firefly heeft verlichting langs de linker-,  rechter- en onderkant, en als je hem synchroniseert met je andere Razertoestellen die geschikt zijn voor Chroma kun je je gamingervaring aanvullen met een verbluffende weergave van kleuren en verlichtingseffecten. 

  Kenmerken:
  - Afwerklaag van microtextuur voor een evenwichtige gameplay
  - Coating geoptimaliseerd voor zeer gevoelige tracking
  - Aanpasbare Chroma verlichting
  - Kleursynchronisatie tussen verschillende toestellen
  - Rubberen anti-slip onderkant
  - Vergulde USB-verbinding (voor aansluiting op Chroma verlichting)
  - 2,13 meter lichtgewicht, gevlochten glasvezelkabel

  - Afmetingen LxBxH: 355 x 255  x 4 milimeter
  - Gewicht: 380 gram
  lees meer

  Specificaties