Razer Electra V2 gaming headset, Zwart

  RazerElectra V2 gaming headset

  59.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Razer Electra V2 gaming headset

  De Razer Electra V2 is de essentiële Razer-headset om te dragen tijdens het gamen op de pc, je consoles of om naar je favoriete liedjes op je telefoon te luisteren. De Razer Electra V2 is extreem veelzijdig, beschikt over 40 mm audio drivers, aangepast om een breed scala aan persoonlijke entertainment mogelijk te maken van gaming tot films. Het heeft een boommicrofoon die je los kan koppelen; zo kan je genieten van muziek op de momenten dat je geen commando's aan het geven bent in een game. Het is gemaakt met comfort en duurzaamheid als uitgangspunten, iets dat je terugziet in het lichtgewicht aluminium frame en zachte lederen oorkussens. Hierdoor is de Razer Electra V2 een headset, die je altijd en overal wil dragen. 

  De Razer Electra V2 beschikt over speciaal afgestemde 40mm audio drivers van hoge kwaliteit die een uitstekende geluidskwaliteit bieden, die aansluit op al je persoonlijke entertainmentbehoeften van gaming tot muziek luisteren. 

  De surroundsound komt tot leven met Razer Surround. Met deze geavanceerde virtuele 7.1 surroundsound-software kan je de headset aan je oren aanpassen voor een gepersonaliseerde, nauwkeurige en indrukwekkende surroundsound-ervaring. 

  Specificaties headset:
  - 3.5 mm audio jack
  - Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz
  - Impedantie: 32 ± 15% Ω
  - Gevoeligheid: 105 ± 3dB
  - Ingangsvermogen: 50 mW
  - Drivers: 40 mm met neodymiummagneten
  - Kabellengte: 1.3 m
  - Gewicht ca.: 278 gr. 

  Specificaties microfoon:
  - Frequentiebereik: 100 Hz – 10 kHz
  - Signaal-ruisverhouding: >= 50 dB
  - Gevoeligheid (@1 kHz): -41 ± 3 dB
  - Ontvangstpatroon: Unidirectioneel. 
  - In-line knoppen op headset: volume plus/min, microfoon dempen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie