Razer Deathadder V2 gaming muis, Zwart
 • -37%

  Razer Deathadder V2 gaming muis

  49.99je bespaart 30.-
  79.99adviesprijs
  nog 4 op voorraad

  Razer Deathadder V2 gaming muis

  Razer introduceert de troonopvolger van de zeer succesvolle DeathAdder Elite, de Razer DeathAdder V2 game muis. De DeathAdder reeks is de meest bekroonde en gevierde gaming muis ter wereld. De DeathAdder staat bekend om zijn best-in-class ergonomisch design. De nieuwste versie ligt wederom perfect in je handpalm voor een comfortabele grip. Perfect als je uren gaat gamen.

  Razer heeft de DeathAdder een hoop upgrades gegeven. Zo komt de DeathAdder V2 komt met een verbeterde sensor, de nieuwe Razer™ Focus+ optische sensor met een ongeëvenaarde 20.000 DPI waarmee de muis een resolutienauwkeurigheid van 99,6% bereikt. Dit zorgt ervoor dat zelfs de fijnste bewegingen van je muis worden gevolgd, zodat je een hoog precisieniveau krijgt voor gamewinnende headshots en onnavolgbare manoeuvres. Daarnaast komt de muis met de nieuwe Razer™ Speedflex-kabel die ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van je stijve muiskabel en je dus veel meer flexibiliteit ervaart. Ook beschikt de muis over revolutionaire Optische switches waarmee kliks via infrarood licht worden geregistreed. Met optische switches klik je 3x zo snel dan met mechanische switches. De switches gaan in tegenstelling tot de DeathAdder Elite maar liefst 70 miljoen kliks mee en zijn daarmee een stuk duurzamer. Razer heeft ook de scrollwiel van de muis aangepast waardoor die soepeler beweegt. Verder beschikt de game muis over 8 volledig programmeerbare knoppen. Zo zit er een knop op de bovenkant van de muis achter het scrollwiel waarmee je kunt switches tussen verschillende personaliseerbare profielen voor RGB-verlichting. Als laatste beschikt de muis over 2-zone RGB-verlichting. Ook het scrollwiel bevat RGB.

  Verslaat al zijn concurrenten
  Wanneer het gaat om de concurrentie, dan is het tijd om een dodelijke statement te maken. Lever dodelijke prestaties en toon geen genade met de beste ergonomie in zijn klasse in combinatie met next-generation sensoren en schakelaars.

  Beste ergonomische vormgeving in zijn klasse voor maximaal comfort
  Door middel van talloze prototyping en testen hebben onze ergonomiewetenschappers en -ontwerpers de meest comfortabele, lichtgewicht constructie gecreëerd waarmee je op je best kunt spelen, en ook langer.

  Razer™ Optical Mouse Switch voor aansturing met de snelheid van het licht
  Elke klik die je maakt wordt met de snelheid van het licht aangestuurd zonder debounce delay, zodat je altijd de eerste bent die de trekker overhaalt. De schakelaars zijn bovendien duurzaam en gaan tot 70 miljoen klikken mee.

  Razer™ Focus+ 20K Optische sensor voor geavanceerde precisie
  Een 20.000 DPI optische sensor die zelfs de kleinste beweging van je muis opmerkt, wat je een acuut niveau van precisie geeft voor game-winnende headshots en extreem ongrijpbare manoeuvres.

  Razer™ Speedflex-kabel voor minimale weerstand en soepele bediening
  Met meer flexibiliteit en minimale weerstand voor ongehinderde swipes, zodat je je wedstrijden soepel kunt bedienen.

  5 ingebouwde geheugenprofielen
  Voor gepersonaliseerde instellingen waarheen je ook gaat. Sla tot 5 profielconfiguraties op in het ingebouwde geheugen en neem je instellingen overal mee naartoe, zodat je altijd klaar bent voor de strijd met jouw voorkeursbediening.

  8 programmeerbare knoppen
  De muis heeft 8 programmeerbare knoppen die volledig configureerbaar zijn via Razer Synapse 3, wat je toegang geeft tot macro's en secundaire functionaliteiten zodat elke actie met gemak uitgevoerd kan worden.

  Kenmerken:
  - True 20.000 DPI Focus+ optische sensor
  - Tot 650 inches per seconde (IPS) / 50 G acceleratie / beste in de markt met een resolutienauwkeurigheid van 99.6%
  - Razer™ Optical Mouse Switches geschikt voor 70 miljoen klikken
  - Verbeterd ergonomisch design met ultraduurzame rubberen zijgrepen
  - Grote 100% PTFE-muisbasis (0,8 mm dik).
  - Tactiel scrollwiel van gaming-kwaliteit
  - On-The-Fly Gevoeligheidsaanpassing (Standaard stappen: 400/800/1600/2400/3200)
  - Hybride Cloud-opslag en ingebouwd geheugen (4+1 profielen)
  - Razer Chroma™ RGB lighting met 16,8 miljoen echte instelbare
  kleurenopties
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitBedraad
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningKabel
  Type muisBedraad game
  Type sensor muisOptisch
  KleurZwart
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.