Razer Cynosa Chroma gaming toetsenbord, Zwart

  RazerCynosa Chroma gaming toetsenbord

  69.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Razer Cynosa Chroma gaming toetsenbord

  Als je denkt dat een toetsenbord met alle benodigdheden niet beter kan worden, denk dan nog eens na. Met de Razer Cynosa Chroma hielden we de benodigdheden bij en vulden we het aan met functies. Het beschikt nu over all-round gaming prestaties met individueel verlichte toetsen, zodat je meer ruimte hebt voor maatwerk.

  Aangedreven door Razer Chroma
  Met individueel programmeerbare toetsen met achtergrondverlichting en 16,8 miljoen kleuropties. Kies uit vooraf geladen lichteffecten of creëer je eigen unieke kleurenpalet voor een game-ervaring die echt van jou is, allemaal eenvoudig in te stellen via Razer Synapse 3 (Beta).

  Soepel. Stil. Snel.
  Onze zachte gedempte gaming toetsen bieden comfort met een betere ondersteuning van de behuizing in vergelijking met rubber dome toetsenborden, zodat elke druk op de toets stevig is. Bij elke slag ervaar je de volledige toetsaanslag en het reactievermogen, zodat je verzekerd bent van het aanslaan met dodelijke precisie, ongeacht het spel dat je speelt.

  Laten we persoonlijk
  Eindelijk, een toetsenbord dat uniek is voor jou. Met Razer Synapse 3 (Bèta) kun je knoppen herindelen, macro's toewijzen, de verlichting van het apparaat personaliseren en nog veel meer om je gameplay te transformeren zoals je dat wilt. Er zijn geen grenzen aan wat deze uniforme hardwareconfiguratietool kan doen, dus word persoonlijk.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingGarantie