Ravensburger Tiptoi interactieve globe

  Ravensburger Tiptoiinteractieve globe

  44.95
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ravensburger Tiptoi interactieve globe

  Lerend en spelend de wereld rond - Waar ligt Monaco? - Hoe heet de hoofdstad van Australië? - In welke landen is de officiële taal Engels? De interactieve globe geeft het antwoord op deze vragen. De spelers tippen op de landen, zeeën en dieren op de globe en verwerven zodoende aardrijkskundige kennis, die zij in afwisselende spellen verdiepen kunnen. De bal uit twee delen is eenvoudig en snel op te bouwen.

  Alleen of met anderen: Met tiptoi® ontdek je spelenderwijs de wereld! • Duizenden gesproken info´s over de landen van de aarde, b.v. de begroeting in de landstaal, de hoogste berg en de tijdzones. • 4 spannende spellen met het thema aardrijkskunde De intelligente tiptoi stift geeft informatie over 197 landen – hoofdsteden, continenten en geografische bijzonderheden. Hij leidt de spellen en maakt verbazingwekkend echte dierengeluiden.

  Tiptoi wekt de globe tot leven. In een reis rond de wereld geeft de tiptoi van Ravensburger talrijke informatie en spannende verhalen over thema´s als geografie, landgrootte, hoofdsteden en nog veel meer. Tijdens spannende spellen voor maximaal 4 spelers is nog veel meer te leren en veel plezier te beleven. Goede reis! tiptoi stift is niet inbegrepen en los verkrijgbaar.
  lees meer

  Specificaties