Ravensburger GraviTrax® The Game Course 30 challenges
 • uitverkocht

  Ravensburger GraviTrax® The Game Course 30 challenges

  24.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Ravensburger GraviTrax® The Game Course 30 challenges

  Met de GraviTrax The Course kunnen kinderen vanaf 8 jaar creatief puzzel- en knikkerplezier beleven.

  Hoe komt de knikker van start tot finish als er bijvoorbeeld maar 4 hoogtestenen, 3 bochten en 2 rails beschikbaar zijn om de baan te bouwen? 30 opdrachtkaarten tonen het begin- en eindpunt van de te bouwen baan. Als aan het einde de knikker van begin tot eind rolt en alle onderdelen zijn geïnstalleerd, is de puzzel opgelost.
  Je kunt The Game op zichzelf spelen, je hebt hier geen starterset voor nodig.

  De nieuwe bochten en 30 opdrachtkaarten met verschillende moeilijkheidsgraden nodigen uit tot puzzelen. De Challenge is pas behaald als alle onderdelen zijn geplaatst en de knikker van start tot finish rolt.

  Het GraviTrax knikkerbaansysteem is door middel van uitbreidingen traploos uitbreidbaar, wat garant staat voor onbeperkt bouw- en speelplezier. Door de banen vrij te ontwerpen en het rol- en vluchtgedrag van de nikkers te onderzoeken, wordt het begrip van de wetenschap aangescherpt en kan de zwaartekracht uit de eerste hand worden ervaren. Het STEM-symbool geeft een categorie spellen aan waarmee op een speelse manier wetenschap kan worden beleefd. STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) komt overeen met de Duitse MINT (wiskunde, informatica, natuurwetenschappen, technologie).
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)8
  MerkRavensburger
  Duurzamer
  EAN4005556270187
  artikelnummer16-948-899

  Inhoud verpakking

  1 instructie- en oplossingsboekje, 30 opdrachtkaarten, 4 zeshoekige vloertegels, 1 startsteen, 2 knikkers, 6 grote hoogtestenen, 8 nieuwe gebogen stenen, 2 lange kunststof rails, 2 middelgrote kunststof rails, 3 korte kunststof rails, 1 schakelaar, 1 3-in-1, 1 basissteen, inzetten voor de basissteen: 1 doel

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.