Rapoo E9100M UI-B draadloos toetsenbord, Zwart

  RapooE9100M UI-B draadloos toetsenbord

  34.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Rapoo E9100M UI-B draadloos toetsenbord

  Het multi-mode 9100M toetsenbord is te verbinden via USB en Bluetooth zodat je altijd toegang hebt tot het toetsenbord. Het strakke ontwerp met metalen onderkant zorgt ervoor dat het toetsenbord er klassiek uitziet en stabiel op zijn plek blijft. Het draadloze toetsenbord heeft een compact design en is slechts 4.9mm dik. Gemaakt van geanodiseerd aluminium en voorzien van schaarwisseltoetstechnologie voor vloeiende en nauwkeurige toetsaanslagen. Verder zijn er voor jou gebruiksgemak Chiclet-toetsen met vierkant afgeronde hoeken toegevoegd. Elke toetsaanslag is precies zoals hij moet zijn.

  Multi-mode draadloze verbinding
  Storingsvrije draadloze opties: de slimme omschakeling tussen Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart / BLE) en 2,4 GHz verbinding zorgt voor een stabiele draadloze transmissie met een bereik tot 10 meter en een dekking van 360°. Je kunt nog steeds jouw muis gebruiken ongeacht het tekort aan USB-poorten of het uitvallen van de ontvanger.

  Automatische verbinding in één klik
  Maak verbinding met al jouw apparaten: 7200M Silent koppelt automatisch het werkende apparaat. Het maakt tegelijkertijd verbinding met maximaal 3 apparaten en kan gemakkelijk met één klik op een knop worden omgeschakeld. Het vereenvoudigt platformonafhankelijke activiteiten en voldoet aan multitasking vereisten.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingGarantie