Rapoo 7200M muis, Grijs

  Rapoo7200M muis

  21.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Rapoo 7200M muis

  Deze geavanceerde draadloze muis biedt uitstekende comfort door zijn elegante en mooie design. De belangrijkste kenmerk van de draadloze muis is de Multi-mode verbinding. De Multi- mode verbinding bestaat uit een betrouwbare 2.4 GHz draadloze transmissie en Bluetooth 3.0 of Bluetooth 4.0. (Smart). U kunt met maximaal 4 apparaten tegelijkertijd verbonden zijn en wijzigen (automatisch koppelen). 7200M beschikt ook over een volledig high-performance optische sensor van 1600DPI. 7200M biedt u ook een levensduur van de batterij tot 9 maanden. De 7200M is ook voorzien van een aan/uitschakelaar en een opbergvak voor uw nano USB ontvanger. 

  Multi-mode draadloze verbinding
  Storingsvrije draadloze opties: de slimme omschakeling tussen Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart / BLE) en 2,4 GHz verbinding zorgt voor een stabiele draadloze transmissie met een bereik tot 10 meter en een dekking van 360°. U kunt nog steeds uw muis gebruiken ongeacht het tekort aan USB-poorten of het uitvallen van de ontvanger.

  Direct schakelen tussen 3 aangesloten apparaten in één klik (Automatisch paren) 
  Maak verbinding met al uw apparaten: 7200M Silent koppelt automatisch het werkende apparaat. Het maakt tegelijkertijd verbinding met maximaal 3 apparaten en kan gemakkelijk met één klik op een knop worden omgeschakeld. Het vereenvoudigt platformonafhankelijke activiteiten en voldoet aan multitasking vereisten.

  Verstelbare 1600 DPI HD-sensor 
  Zo gevoelig als u wilt: de optische HD-sensorresolutie van de muis kan worden omgeschakeld tussen 800 DPI (voor maximale precisie) en 1600 DPI (voor maximale snelheid) met een druk op de knop.

  Batterijduur tot 9 maanden
  Laag energieverbruik: Rapoo energiebesparende technologieën, gecombineerd met de aan / uit-schakelaar, stellen u in staat om deze muis continu te gebruiken tot 9 maanden.

  Specificaties: 
  - Multi-mode draadloos
  - 2,4 GHz, Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 
  - Rechtshandig 
  - 1600 DPI instelbaar HD sensor
  - Ergonomisch ontwerp 
  - 7 muis knoppen incl. 2D scroll wiel 
  - ‘Silent click’ stille muis knoppen
  - Apparaat DPI switch en Bluetooth connect knop 
  - Maximaal 9 maanden batterijleven 
  - Inclusief 1 AA batterij
  - aan/uitschakelaar
  - Nano USB ontvanger
  - Nano USB ontvanger opbergvak in de muis
  lees meer

  Specificaties

  Garantie