Vitrages

Vitrage, een echte blikvanger! Liever geen afgesloten ramen, maar je wilt toch genieten van privacy? Dan is vitrage ideaal. Transparante gordijnen filteren het daglicht tot een zacht schijnsel en geven je kamer een sfeervolle aankleding. Hier vind je vitrages in verschillende stoffen en kleuren, waarmee je jouw huis meteen een unieke uitstraling en sfeer geeft.

19 resultaten
nieuwste collectie

19 resultaten

Vitrage

Wist je dat een vitrage ook wel een glasgordijn werd genoemd? Eigenlijk is dat een goed verklaarbare benaming, want deze dunne gordijnen hebben een soortgelijk effect als een glas waar licht doorheen komt. Het daglicht wordt dan namelijk een beetje gedempt en dat is precies de bedoeling van vitrages. Maar ze hebben ook nog een ander voordeel: je kunt ze gebruiken als decoratief element. Als je er ook nog gordijnen bij wilt gebruiken, zijn de vitrages het eerste dat je ziet als je van buiten naar binnen kijkt. Bij wehkamp vind je vast en zeker de vitrage die jij zoekt. Je kunt eenvoudig filteren op afmeting en kleur, zodat je als vanzelf uitkomt bij jouw ideale aankoop. Na aankoop heb je nog 14 dagen bedenktijd, zodat je op je gemak kunt beslissen of je wel of niet tevreden bent. Zo niet, dan stuur je gratis je bestelling retour naar ons. Dat is de reden dat je met vertrouwen bij ons winkelt!

Mooi en functioneel

Mocht je ervoor kiezen om een vitrage in combinatie met een gordijn te gebruiken, dan kun je de kleuren daarvan heel mooi op elkaar afstemmen. Zo kunnen ze complementair zijn aan elkaar of juist lekker contrasteren. Je kunt natuurlijk ook een vitrage ophangen zonder aanvullende raamdecoratie of verduistering. Dan gebruik je ze puur om het licht dat van buiten komt enigszins te temperen. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je weerspiegeling krijgt in je tv of monitor. En op minder zonnige dagen laat je de vitrages lekker open. Jij mag het zeggen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.