Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten, namelijk verduisterd en lichtdoorlatend. Kies voor een verduisterend rolgordijn als je uitslapen heerlijk vindt of geniet van het donker. Om meer daglicht in een ruimte te halen, kun je kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn.

10 resultaten
nieuwste collectie

10 resultaten

Rolgordijnen

De werking van rolgordijnen hoeft eigenlijk niet uitgelegd te worden, want vrijwel iedereen heeft wel ervaring met dit type gordijn. Het kettingsysteem waarmee je het rolgordijn oprolt is even simpel als ingenieus. Maar wist je dat er heel veel verschillende soorten rolgordijnen zijn? Dat zie je vanzelf als je eens rondkijkt in ons assortiment. Tientallen exemplaren wachten op jouw oordeel. Natuurlijk kijk je naar het praktische aspect, maar ook je persoonlijke smaak telt mee in je keuze. Dat is nu precies de reden dat we een heleboel rolgordijnen voor je hebben. Veel plezier met kiezen!

Eenvoud en design

Met rolgordijnen kun je heel eenvoudig je ramen afdekken, terwijl je ook nog eens iets toevoegt aan je interieur. Er zijn namelijk allerlei kleuren en dessins te verkrijgen. En dan zijn er ook nog speciale rolgordijnen die verduisterend werken, waarbij er rails aan de zijkant zitten om te voorkomen dat er licht doorgelaten wordt. Dit is een prima manier om de zonneschijn te weren op warme dagen of bijvoorbeeld op een werkkamer met een computerscherm. Rolgordijnen zie je ook vaak op zolderkamers terug, omdat juist hier vaak de zon op staat. Een rolgordijn neemt bovendien weinig ruimte in, wat ook altijd mooi meegenomen is. De vaakst voorkomende materialen waarvan rolgordijnen gemaakt worden zijn katoen, kunststof en polyester.

De beste merken rolgordijnen

Velux en lief! zijn voorbeelden van de topmerken die wij je bieden in ons assortiment. Door te zoeken op je favoriete kleur, materiaal en soort gordijn vind je vanzelf de rolgordijnen die aan al jouw wensen en eisen voldoen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.