Kant en klaar gordijnen

Zin in een nieuw interieur, maar geen geld en tijd voor grote veranderingen? Met de kant & klaar gordijnen van whkmp’s own geef je jouw kamers in een mum van tijd een nieuwe look. Laat je inspireren door de nieuwste kleuren en de mooiste dessins.

233 resultaten
nieuwste collectie

233 resultaten

Kant-en-klaar-gordijnen

Wil je zeker weten dat je snel en makkelijk voorzien bent van nieuwe gordijnen? Kies dan voor de kant-en-klaar-gordijnen die wij voor je verzameld hebben in ons assortiment. Het aanbod is zeer uitgebreid, dus er zit vast en zeker iets voor je tussen. Sommige kant-en-klaar-gordijnen vallen echt op door hun kleur en zijn daarmee een bepalend onderdeel in je interieur. Als je dit liever niet wilt, dan kies je voor een onopvallende, subtiele variant. Daarmee zorg je voor functionele raambekleding die niet overheerst. In ons assortiment vind je precies de kant-en-klaar-gordijnen die je zoekt!

Plooi of met ringen

Ook als het gaat om kant-en-klaar-gordijnen zijn er verschillende soorten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit gordijnen die aan de roede bevestigd worden door middel van ringen of via plooien aan een rail. De manier waarop ze vastgemaakt worden, heeft bovendien effect op het uiterlijk van de gordijnen. Het grote voordeel van kant-en-klaar-gordijnen is dat je ze alleen maar op maat hoeft te maken, indien nodig. Verder geeft hun naam al aan dat je ze direct kunt ophangen. Voor je het weet ben je kant en klaar en hangen ze precies zoals jij ze wilt hebben.

Volop keuze in kant-en-klaar-gordijnen

Van smalle tot brede en van kleurrijke tot sobere varianten: wij hebben de kant-en-klaar-gordijnen voor jou. Bovendien zijn ze allemaal scherp geprijsd, dus je kunt met elk budget de exemplaren vinden die precies bij jou passen. Ons ruime aanbod gecombineerd met jouw persoonlijke smaak is de garantie die je zoekt. Veel plezier met je nieuwe kant-en-klaar-gordijnen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.