Overzicht

🤭 We hebben momenteel geen van deze artikelen meer...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Jaloezieën

De sfeervolle en gemakkelijke horizontale (én verticale) jaloezieën worden vandaag de dag door talloze fabrikanten gemaakt. Je kunt kiezen uit allerlei materialen voor dit specifieke type zonwering. Het is uiteraard heel handig dat je de lichtinval heel nauwkeurig kunt regelen met jaloezieën, maar ze zijn ook absoluut een aanwinst voor je interieur. Bekijk ons assortiment en kies je favoriet!

Beschutting tegen de zon

De stroken waaruit de jaloezieën zijn opgebouwd, bieden je prima beschutting tegen de zon. Het grote voordeel is dat je zelf kunt bepalen hoe veel (of hoe weinig) zonneschijn je door wilt laten. Daarvoor heb je een koord of ketting: draai de jaloezieën bij tot ze op de ideale stand staan en klaar ben je. Een bijzondere variant zijn roljaloezieën. De naam geeft al aan dat dit een kruising is tussen een rolgordijn en jaloezieën. Enerzijds bespaar je daardoor ruimte, want je kunt ze oprollen als je ze niet nodig hebt. Anderzijds zien ze er anders uit, dus kun je ook om designredenen hiervoor kiezen.

Jaloezieën van verschillende materialen

Het verschil tussen jaloezieën van aluminium en hout is vrij duidelijk: elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en uiterlijk. Dat geldt ook voor kunststof, papier en textiel. Op al deze materialen kun je selecteren bij ons, net zoals op kleur en zelfs op prijs. Zo vind je makkelijk de jaloezieën die bij jou passen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.