Quinny Zapp Flex buggy Graphite on Grey
 • Uitverkocht

  QuinnyZapp Flex buggy Graphite on Grey

  219.-175.-je bespaart 44.-
  Graphite on Grey
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Quinny Zapp Flex buggy Graphite on Grey

  De Quinny Zapp Flex Buggy is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten. Bij deze flexibele buggy worden adapters meegeleverd zodat je een babyautostoeltje van het merk Maxi-Cosi heel gemakkelijk op de buggy kunt bevestigen. Hierdoor kun je zelfs je pasgeboren baby veilig en comfortabel vervoeren in de Quinny Zapp Flex Buggy.

  Comfort
  Het zitje van de Quinny Zapp Flex Buggy kun je zowel naar je toe als van je af gericht gebruiken. De rugleuning is verstelbaar zodat je kindje kan genieten van diverse relaxposities en zelfs een dutje kan doen onderweg. De buggy wordt geleverd met iconische Zapp handgrepen en een handige regenhoes.

  Gebruiksgemak
  De Quinny Zapp Flex Buggy kan compact worden ingeklapt (met transportvergrendeling) zonder dat de zitting verwijderd hoeft te worden. Zo kun je heel gemakkelijk gaan en staan waar je maar wilt. De boodschappenmand is gemakkelijk toegankelijk en is net zoals de rest van de buggy gemaakt van waterafstotend textiel dat gemakkelijk schoon te maken is.

  Veiligheid
  In de Quinny Zapp Flex Buggy kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren. Je kindje zit stevig vast dankzij de 5-punts gordel. Het zitje is vormgegeven met voldoende ondersteuning voor je kindje. De grote zonnekap beschermt je kindje tegen wind, regen en zon (UV50+).

  Kenmerken
  - Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden
  - Voorzien van iconische Zapp handgrepen
  - Omkeerbaar zitje met meerdere relaxposities
  - Grote zonnekap beschermt tegen wind, regen en zon (UV50+)
  - Compact in te klappen (zitting hoeft niet verwijderd te worden)
  - Super wendbaar met zwenkwielen aan de voorkant
  - Makkelijk toegankelijke boodschappenmand
  - Transportvergrendeling
  - Waterafstotend textiel
  - Inclusief autostoel adapters en regenhoes
  lees meer

  Specificaties