Quest for dragons (DVD)

  Quest for dragons (DVD)

  14.99
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Quest for dragons (DVD)

  De draak. Een wezen dat sinds het begin der tijden tot ieders verbeelding spreekt. Waarom komt de draak vanaf mensenheugenis tot op heden zo vaak voor in talloze mythes en legendes? Met ongelooflijke special effects en deskundig verteld, zal deze spannende special zich op avontuur wagen om achter de oorsprong van deze verbazingwekkende wezens te komen.

  Dit is een speurtocht als geen ander. Onze oudheidsdeskundige die het spoor volgt is niemand minder dan de wereldberoemde dinosaurusexpert Dr. Phil Manning. Zijn taak is uit te vinden of de wetenschap de essentiële onderdelen van draken, hun tanden, klauwen, vleugels en hun gespierde lijven, verbonden zijn aan dinosdauriërs. Maar bij deze missie is Manning genoodzaakt om buiten zijn hokje te treden. Draken mogen dan volgens de traditionele wetenschap een fantasie zijn, toch zijn miljoenen mensen wereldwijd overtuigd dat ze echt bestaan.

  Zou de wetenschap het mis hebben? Toen de dinosauriërs 65 miljoen jaar geleden uitstierven, hebben misschien een paar monsters dit overleefd? En zou de draak daar een van zijn?

  Voor het eerst in de geschiedenis onthullen wij het geheim achter de legende, een wereldreis door wetenschap en fantasie in de spectaculaire 'Quest for dragons'!
  lees meer

  Specificaties