Qplay driewieler Prime 4 in 1 meisjes roze, Roze
 • Korting

  Qplaydriewieler Prime 4 in 1 meisjes roze

  129.-149.-je bespaart 20.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  De lente is thuis.

  De lente is thuis.

  Profiteer nu van tot 400.- voor alles in de tuin.De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Voor veel artikelen geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

  Qplay driewieler Prime 4 in 1 meisjes roze

  De Qplay Driewieler Prime 4 in 1 is een luxe driewieler, geschikt voor kindjes van 10 tot en met 36 maanden met een gewicht tot 25 kilogram. De driewieler is voorzien van een verstelbare, telescopische duwstang waarmee u uw kindje gemakkelijk kunt begeleiden. Voor de veiligheid van uw kindje heeft de driewieler veiligheidsriempjes en een veiligheidsbeugel. Om comfort te verzekeren heeft de driewieler een zitkussen en een verstelbare rugleuning. Verder beschikt de driewieler over een 10 inch wiel voor en twee 8 inch wielen achter, een stuur voor waarmee uw kindje zelf de richting kan bepalen, trappers met anti-slip laag zodat de voetjes niet wegglijden, voetsteun, een mandje achter en een kap die uw kindje zowel tegen de zon als regen kan beschermen.
  Een driewieler van goede kwaliteit, waar zowel u als uw kindje veel plezier mee kunnen beleven op wandeltochtjes! Er mag maar één kindje tegelijk op de driewieler zitten en om veiligheidsredenen wordt aangeraden schoenen en eventuele andere bescherming te dragen. 
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer