Pura thermosfles 260 ml, Blauw
 • Uitverkocht

  Purathermosfles 260 ml

  25.95
  • Blauw
  • Roze
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Pura thermosfles 260 ml

  Deze Pura Kiki thermosfles wordt geleverd inclusief een medium flow speen, reisdop en sleeve. De speen, reisdop en aqua sleeve zijn allen gemaakt van zuivere siliconen van medische kwaliteit. Deze fles houdt de inhoud voor 6 uur lang warm of juist koud. De Pura Kiki fles is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal #304 zonder chemische coatings. Deze fles is 100% plastic-, BPA, PVC, ftalaten- en loodvrij. Daarnaast heeft de fles van nature een dichte structuur en is het roestvrije staal vrij van bacteriën, nare luchtjes en lekkage. Het voordeel van de Pura fles is dat het niet splintert of breekt zoals glazen flessen wanneer deze valt.

  De Pura Kiki thermosfles is geschikt voor elke leeftijd. Je kunt namelijk de fles ook gebruiken met tuit, rietje of sportdop en ook met afsluitdisks om de fles als opslag te gebruiken voor melk of snacks.

  De Pura Kiki thermosflessen beschermen de moedermelk tegen blootstelling aan licht, waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. De slow flow speen met geïntegreerd beluchtingsysteem zorgt ervoor dat je kindje constant kan doordrinken zonder dat er teveel lucht binnenkomt. Zo worden de darmkrampjes voorkomen!

  Schoonmaakinstructie: De Pura fles en alle siliconen onderdelen van de fles mogen in het bovenste rek van de afwasmachine. Of je kunt ervoor kiezen om de fles te steriliseren, dan leg je de fles voor 5-10 minuten in kokend water.

  Kenmerken
  - Geschikt voor spenen, tuit, rietje, sportdop en afsluitdisks van Pura, maar ook van andere merken
  - Inclusief: medium flow speen
  - Houdt tot 6 uur lang warm of koud
  - Totale capaciteit: 260 ml
  - Interne volume markering: 200 ml
  - Materiaal: roestvrij staal #304
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking