Pura sportfles 850 ml + groene sleeve, Groen
 • Sale
 • -20%

  Purasportfles 850 ml + groene sleeve

  25.9520.76je bespaart 5.19
  Groen
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pura sportfles 850 ml + groene sleeve

  Deze award-winning RVS sportfles is dé perfecte drinkfles en 100% plastic-vrij. De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de top kan de fles meegroeien van speenfles naar tuitbeker, rietjesbeker en sportfles.

  Pura is als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door madeSafe.com. Pura accessoires zijn gemaakt van 100% medische silicone. Silicone is een natuurlijk materiaal; het bevat geen plastic, latex of BPA.

  Deze Pura fles wordt geleverd met een siliconen sportdop en een siliconen sleeve. Deze speciale sportdop zorgt voor een vrije stroom van de vloeistof waardoor de kans op morsen aanzienlijk wordt verkleind.

  Pura flessen kunnen worden gebruikt worden om vloeistof in te vriezen, gebruik hiervoor de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Doe de fles niet te vol, de vloeistof zet uit als ze bevriest (niet meer dan 700 ml in de 850 ml fles).

  Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS. Silicone van anti-bacteriële medische kwaliteit. Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood.

  Let op: de sportdop niet gebruiken in combinatie met hete vloeistoffen, deze is hiervoor niet geschikt!

  Schoonmaakinstructie: De Pura fles en alle siliconen onderdelen van de fles mogen in het bovenste rek van de afwasmachine. Of je kunt ervoor kiezen om de fles te steriliseren, dan leg je de fles voor 5-10 minuten in kokend water.

  Kenmerken
  - Dé perfect drinkfles voor jong en oud
  - Veilig, milieuvriendelijk en praktisch

  Specificaties
  - Afmeting: 7,3 x 24,1 cm
  - Gewicht: 227 gram
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking