fitnessaccessoires
Pura sport fles 550 ml + rode sleeve, Rood

  Purasport fles 550 ml + rode sleeve

  23.95
  550 ml
  Rood
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Pura sport fles 550 ml + rode sleeve

  Deze award-winning RVS sportfles is dé perfecte drinkfles en 100% plastic-vrij. De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de top kan de fles meegroeien van speenfles naar tuitbeker, rietjesbeker en sportfles.

  Pura is als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.com. Pura accessoires zijn gemaakt van 100% medische silicone. Silicone is een natuurlijk materiaal; het bevat geen plastic, latex of BPA.

  Deze Pura fles wordt geleverd met een siliconen sportdop en een siliconen sleeve. Deze speciale sportdop zorgt voor een vrije stroom van de vloeistof waardoor de kans op morsen aanzienlijk wordt verkleind.

  Pura flessen kunnen worden gebruikt worden om vloeistof in te vriezen, gebruik hiervoor de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Doe de fles niet te vol, de vloeistof zet uit als ze bevriest (niet meer dan 450 ml in de 550 ml fles).

  Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS. Silicone van anti-bacteriële medische kwaliteit. Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood..

  Schoonmaakinstructie: De Pura fles en alle siliconen onderdelen van de fles mogen in het bovenste rek van de afwasmachine. Of je kunt ervoor kiezen om de fles te steriliseren, dan leg je de fles voor 5-10 minuten in kokend water.

  Kenmerken
  - Geschikt voor spenen, tuiten en afsluitdisks van Pura, maar ook van andere merken
  - Speciale sportdop
  - Totale capaciteit: 550 ml
  - Materiaal fles: roestvrij staal #304
  - Materiaal sleeve: siliconen
  - 100% plasticvrij
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking