Pura Kiki tuitfles 325 ml blauw, Aqua

  PuraKiki tuitfles 325 ml blauw

  19.95
  • Aqua
  • RVS
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pura Kiki tuitfles 325 ml blauw

  De RVS tuitfles van Pura is dé perfecte drinkfles voor kinderen. De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de dop kan de fles meegroeien met het kind door de verwisselbare doppen. De fles wordt geleverd met een siliconen tuit, een reisdop en een siliconen hoes in verschillende kleuren. De kleur RVS heeft geen siliconen hoes.

  Het rietje bestaat uit twee onderdelen en kan hierdoor op twee manieren gebruikt worden: het rietje zorgt ervoor dat uw kind kan drinken met de fles rechtop, het rietje kan echter ook verwijderd worden waardoor alleen het mondstuk overblijft, hierdoor kan er gedronken worden door de fles schuin te gebruiken.

  De Pura kiki flessen worden geleverd inclusief een XL Drink Tuit met wijde hals opening en een reisdop, beiden gemaakt van zuivere medische kwaliteit silicone. De fles heeft een inhoud van 325 ml, de interne volume markering gaat tot 250 ml. Deze fles is 19,5 cm hoog.

  Schoonmaakinstructie: De Pura fles en alle siliconen onderdelen van de fles mogen in het bovenste rek van de afwasmachine. Of je kunt ervoor kiezen om de fles te steriliseren, dan leg je de fles voor 5-10 minuten in kokend water.

  Kenmerken
  - Voorzien van interne volume markering
  - Totale capaciteit: 325 ml
  - Afmetingen: 19,6 x 5,7 cm
  - Gewicht: 182 gram
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking