Pura Kiki speenfles 150 ml, Vanaf de geboorte, Groen
 • Uitverkocht

  PuraKiki speenfles 150 ml

  16.9513.56je bespaart 3.39
  Vanaf de geboorte
  • Groen
  • Roze
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Pura Kiki speenfles 150 ml

  Deze Pura Kiki fles wordt geleverd inclusief een slow flow speen, reisdop en groene sleeve. De speen, reisdop en groene sleeve zijn allen gemaakt van zuivere siliconen van medische kwaliteit. De Pura Kiki fles is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal #304 zonder chemische coatings. Deze fles is 100% plastic-, BPA, PVC, ftalaten- en loodvrij. Daarnaast heeft de fles van nature een dichte structuur en is het roestvrije staal vrij van bacteriën, nare luchtjes en lekkage. Het voordeel van deze Pura fles is dat het niet splintert of breekt zoals glazen flessen wanneer deze valt.

  De Pura Kiki fles is geschikt voor elke leeftijd. Je kunt namelijk de fles ook gebruiken met tuitspeen, rietje of sportdop en ook met afsluitdisks om de fles als opslag te gebruiken voor melk of snacks.

  De Pura Kiki flessen beschermen de moedermelk tegen blootstelling aan licht, waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. De slow flow speen met geïntegreerd beluchtingsysteem zorgt ervoor dat je kindje constant kan doordrinken zonder dat er teveel lucht binnenkomt. Zo worden de darmkrampjes voorkomen!

  Schoonmaakinstructie: De Pura fles en alle siliconen onderdelen van de fles mogen in het bovenste rek van de afwasmachine. Of je kunt ervoor kiezen om de fles te steriliseren, dan leg je de fles voor 5-10 minuten in kokend water.

  Kenmerken
  - Geschikt voor spenen, tuit, rietje, sportdop en afsluitdisks van Pura, maar ook van andere merken
  - Inclusief: slow flow speen
  - Interne volume markering: 100 ml
  - Totale capaciteit: 150 ml
  - Afmetingen: 12,7x5,7 cm
  - Gewicht: 167 gram
  - Materiaal: roestvrij staal #304
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking