Pura Kiki fles met rietje 325 ml aqua swirl, Aqua swirl

  PuraKiki fles met rietje 325 ml aqua swirl

  19.95
  • Aqua swirl
  • RVS
  • Roze swirl
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pura Kiki fles met rietje 325 ml aqua swirl

  De Pura Kiki fles met rietje is de enige fles met een 100% plasticvrij rietje. Deze Pura Kiki fles wordt geleverd inclusief rietje, reisdop en groene sleeve. Het rietje, de reisdop en groene sleeve zijn allen gemaakt van zuivere siliconen van medische kwaliteit. De Pura Kiki fles is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal #304 zonder chemische coatings. Deze fles is 100% plastic-, BPA, PVC, ftalaten- en loodvrij. Daarnaast heeft de fles van nature een dichte structuur en is het roestvrije staal vrij van bacteriën, nare luchtjes en lekkage. Het voordeel van de Pura fles is dat het niet splintert of breekt zoals glazen flessen wanneer deze valt.

  De Pura Kiki fles is geschikt voor elke leeftijd. Je kunt namelijk de fles ook gebruiken met speen, tuit of sportdop en ook met afsluitdisks om de fles als opslag te gebruiken voor melk of snacks.

  De Pura Kiki flessen beschermen de moedermelk tegen blootstelling aan licht, waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan. De slow flow speen met geïntegreerd beluchtingsysteem zorgt ervoor dat je kindje constant kan doordrinken zonder dat er teveel lucht binnenkomt. Zo worden de darmkrampjes voorkomen!

  Schoonmaakinstructie: De Pura fles en alle siliconen onderdelen van de fles mogen in het bovenste rek van de afwasmachine. Of je kunt ervoor kiezen om de fles te steriliseren, dan leg je de fles voor 5-10 minuten in kokend water.

  Kenmerken
  - Geschikt voor spenen, tuit, rietje, sportdop en afsluitdisks van Pura, maar ook van andere merken
  - Inclusief drinkrietje
  - Interne volume markering: 250 ml
  - Totale capaciteit: 325 ml
  - Afmetingen: 19,6x5,7 cm
  - Gewicht: 182 gram
  - Materiaal: roestvrij staal
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking