Eet- & kookgerei
Pura Kiki fles met rietje 260 ml groen, Groen

  PuraKiki fles met rietje 260 ml groen

  26.95
  Groen
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pura Kiki fles met rietje 260 ml groen

  Deze Pura Kiki thermos speenfles houdt niet alleen de inhoud tot 6 uur lang warm of koud, maar is daarnaast de enige 100% plasticvrije geïsoleerde kinderfles! De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de dop kan de fles meegroeien met het kind naar tuitbeker, rietjesbeker en beker met sportdop. De fles is wordt geleverd met een natuurlijk beluchtende speen met medium uitstroom, een reisdop en een siliconen hoes in verschillende kleuren. De kleur RVS heeft geen siliconen hoes.

  De spenen zijn ontwikkeld om de variabele stroomsnelheid van borstvoeding na te doen, dit wordt onder andere gedaan doordat er meerdere gaatjes in de speen zitten. De vorm is zo gemaakt dat er een beter contact is met het mondje van je baby. Er zit een verlengd ventiel aan om de kans op krampjes en teruggeven te verkleinen. 

  Schoonmaakinstructie: De Pura fles en alle siliconen onderdelen van de fles mogen in het bovenste rek van de afwasmachine. Of je kunt ervoor kiezen om de fles te steriliseren, dan leg je de fles voor 5-10 minuten in kokend water.

  Kenmerken
  - Geschikt voor spenen, tuit, rietje, sportdop en afsluitdisks van Pura, maar ook van andere merken
  - Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood
  - Veilige anti-bacteriële medische kwaliteit siliconen

  Specificaties
  - Inhoud: 260 ml
  - Interne volume markering: 200 ml
  - Afmeting: 19,5 x 5,5 cm
  - Gewicht: 235 gr
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking