overzicht
Puky LR 1L Br loopfiets, Blauw
 • Uitverkocht

  PukyLR 1L Br loopfiets

  89.9576.45je bespaart 13.50
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle peuterspeelgoed

  Puky LR 1L Br loopfiets

  Fiets naar vriendjes en vriendinnetjes op deze stoere LR 1L Br loopfiets. De luchtbanden zijn extra comfortabel doordat ze zacht zijn. Het zadel en het stuur zijn verstelbaar, zodat deze altijd op de juiste hoogte staan. Ben je uit gefietst? Dan berg je de loopfiets netjes op met behulp van de standaard.

  Comfort
  De loopfiets heeft twee dikke luchtbanden (50-203). Hierdoor worden hobbelige wegen ineens een stuk comfortabeler. Het speciale loopfietszadel zorgt ook nog eens voor extra comfort door de ergonomische vorm.

  Afmetingen
  De loopfiets is 87 centimeter breed en 34 centimeter hoog. Binnen de wielen is de loopfiets 59 centimeter breed. De step is geschikt voor kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 2,5 jaar met een kruishoogte van 34 centimeter. Het frame van de fiets is 5,2 kilogram zwaar.

  Veiligheid
  De Puky LR 1L loopfiets een frame met lage instap, dat struikelen voorkomt. De handvatten zijn gemaakt van ruw rubber. Dit zorgt voor meer grip en hierdoor glijden de handjes van je kindje niet van het stuur af tijdens het rijden. De handrem geeft je kindje de mogelijkheid om te remmen wanneer hij/zij wilt. De luchtbanden hebben geen ventieldopjes, zodat deze niet kunnen worden ingeslikt.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand