overzicht
Proline TTZ99P vrieskast

  ProlineTTZ99P vrieskast

  179.-169.-je bespaart 10.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Proline TTZ99P vrieskast

  Proline TTZ99P vrieskast. De Proline vrieskast is een energiezuinig toestel met compacte afmetingen. De vrieskast valt binnen een A++ energie efficiëntieklasse en heeft een bewaartijd van 16 uur bij stroomuitval. Dit houdt in dat je levensmiddelen nog een hele tijd in de juiste omstandigheden bewaard worden, mocht het toestel onverhoopt zonder stroom vallen en er dus ruim voldoende tijd is om een oplossing te vinden.

  Dankzij een ST klimaatklasse ben je er eveneens van verzekerd dat de Proline vrieskast TTZ99P optimale prestaties levert bij een omgevingstemperatuur tussen 16 en 38°C. Behalve zuinig is de Proline vrieskast een klein en handig toestel. Het heeft een hoogte van 85 cm, een breedte van 54,5 cm en een diepte van 58,3 cm. Hierdoor is het een tafelmodel dat geschikt is wanneer je over een kleine keuken beschikt, een student bent op kamers of graag een extra vrieskast in huis wil halen.

  Ondanks de compacte afmetingen heeft de vrieskast een netto capaciteit van 78 liter. Ruim voldoende dus om soep, pizza, ijs en andere diepvriesmaaltijden te bewaren.Aan de binnenzijde vind je 3 lades terug in de Proline vrieskast TTZ99P in een helder materiaal dat je toelaat de inhoud te bekijken zonder de lade te openen. Dankzij deze lades kun je alle voedingswaren op een overzichtelijke manier bewaren zodat je alles snel vindt wanneer het nodig is. De onderste lade is groter dan beide overige lades en ideaal voor grotere verpakkingen. Plaats je de Proline vrieskast TTZ99P op een klein tafeltje, dan komen alle lades op een ergonomisch goede hoogte.

  Vanzelfsprekend wil je niet enkel een functionele vrieskast, maar ook een toestel dat mooi oogt. Dankzij de strakke vormgeving en witte kleur past de Proline vrieskast TTZ99P in elke keuken. De lijnen van de vrieskast zijn strak en minimalistisch zodat het geheel degelijk en modern oogt. Je kunt de Proline vrieskast gerust in een open keuken plaatsen zonder dat het toestel storend is in je interieur.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie

  toegevoegd aan winkelmand