Proline ICD3500 inductie kookplaat, Zwart
 • uitverkocht

  Proline ICD3500 inductie kookplaat

  91.84
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Proline ICD3500 inductie kookplaat

  Wie kiest voor de PROLINE ICD3500 heeft een inductie kookplaat tot zijn beschikking met 2 kookzones met 12 vermogensniveaus. Deze kookplaat is niet alleen efficiënt, maar ook erg veilig dankzij de automatische uitschakeling wanneer er niet wordt gekookt. En dankzij de glazen coating ziet het apparaat er binnen een mum van tijd weer brandschoon uit na het bereiden van een maaltijd.

  Ontdek de efficiënte werking van de PROLINE ICD3500 inductie kookplaat
  De PROLINE ICD3500 is een compacte inductie kookplaat waarop je heerlijke gerechten kunt bereiden. Het apparaat beschikt over 2 kookzones die makkelijk te bedienen zijn met een touchscreen-besturingssysteem. Inductie kookplaten staan erom bekend snel en efficiënt te verwarmen door de energie alleen naar het benodigde gedeelte van de kookplaat te sturen. De PROLINE ICD3500 is hierop geen uitzondering. Binnen een mum van tijd kun je jouw pan verwarmen met de 12 vermogensniveaus op een gewenste temperatuur tussen 60 en 240 graden Celsius.

  PROLINE ICD3500: extra veilig en heel makkelijk schoon te houden
  De PROLINE ICD3500 inductie kookplaat heeft nog meer voordelen te bieden. Het apparaat is namelijk ook veilig doordat het is uitgerust met een automatische uitschakeling. Wanneer er een tijd niet meer gekookt wordt zet het apparaat zichzelf uit, waardoor je het niet per ongeluk aan kunt laten staan. Daarnaast is deze inductie kookplaat ook heel eenvoudig schoon te maken, dankzij de glazen coating. Hierdoor ziet de PROLINE ICD3500 er na het koken zo weer netjes uit.

  Met de PROLINE ICD3500 haal je een inductie kookplaat in huis met 2 kookzones die je binnen no time kunt verwarmen op 12 verschillende warmte-instellingen. Het apparaat is naast snel, ook veilig en makkelijk schoon te houden. Hierdoor kan koken met deze kookplaat je een heleboel voordelen bieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergiesoortInductie
  Kookzones2
  Vonkontsteking
  Kinderbeveiliging
  Restwarmte aanduidinggeen
  Type bedieningtiptoets
  Warmhoudfunctie
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.