Proline DW4860WH vaatwasser

  ProlineDW4860WH vaatwasser

  329.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Proline DW4860WH vaatwasser

  De Proline vaatwasser DW4860WH is een vrijstaande vaatwasser en heeft ruimte voor 12 couverts. Het geluidsniveau van deze vaatwasser is slechts 48 dB, dus je kunt op elk gewenst moment van de dag de vaat doen zonder geluidsoverlast. Het vuile bestek krijg je weer helemaal schoon in de meegeleverde bestekmand.

  Een halve belading wassen
  Heb je maar een kleine vaat die je schoon wilt hebben? Met de halve belading functie kan je klein vaatwerk afwassen en besparen op water, elektriciteit en afwasmiddel.

  Start de vaatwasser op een later moment
  Met de uitgestelde start-functie kan je instellen dat de vaatwasser 3, 6 of 9 uur later pas start met het programma. Hierdoor kan je profiteren van de daluren.

  Zes programma's voor een schone vaat
  Proline vaatwasser DW4860WH beschikt over zes programma's: normaal op 55C, intensief op 60C, Eco op 45C, speciale glazen op 40C, full cycle 90 minuten op 65C en een snel programma op 45 C
  Met éen van deze programma's krijg jij al je vaat perfect schoon!

  Creëer meer ruimte
  Heb je grote pannen in de vaatwasser gelegd, maar kan de sproeiarm nu niet meer draaien? Creëer extra ruimte door de bovenste korf in hoogte te verstellen. Hierdoor is er meer ruimte tussen de bovenste en onderste korf.

  Geen waterballet

  Deze vaatwasser heeft een overloopbeveiliging. In het geval van lekkage wordt de watertoevoer gestopt en blijft deze water afpompen. Hierdoor voorkom je wateroverlast in de keuken.
  lees meer

  Specificaties

  MerkProline
  FabriekstypeDW4860WH
  Aantal couverts12
  EnergieklasseE
  Energieverbruik per jaar (kWh)258
  Waterverbruik (l/jaar)3080
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.