Dvd-boxen
Project A2/Prodigal son/Zu warriors (DVD)
 • -20%

  Project A2/Prodigal son/Zu warriors (DVD)

  9.997.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Project A2/Prodigal son/Zu warriors (DVD)

  - Project A2: Na het grote succes van Project A, kon een tweede deel niet uitblijven. Voor het explosieve vervolg deed Hong Kong superster Jackie Chan dit keer een beroep op de grootste vrouwelijke talenten van Hong Kong zoals Rosamund Kwan, Carina Lau en de fameuze Maggie Cheung. In Project A2 gaat Jackie Chan, als Inspecteur Dragon Ma, wederom de eenzame strijd aan tegen de misdaad en een groepje vrouwelijke revolutionairen. Ook het vervolg biedt een reeks aan spectaculaire stunts, rake klappen en de nodige humor, kortom wederom een klassieker van de onbetwiste martial-arts meester.

  - Prodigal Son: Gebaseerd op de Wing Chun-legende vertelt The Prodigal Son het verhaal vna Leung Chaan ( Yuen Biao), een rijkeluiszoon die zichzelf een kung fu meester waant. Wat hij niet weet, is dat zijn vader al zijn tegenstanders heeft betaald om te verliezen. Wanneer Leung achter de waarheid komt, voelt hij zich vernederd en gaat hij op zoek naar een nieuwe kung fu leraar: In de boertige Wong Wab Bo ( Sanmo Hung) lijkt hij zijn nieuwe meester te hebben gevonden, maar voordat Leung Chaan zijn training kan voltooien, slaan kwaadaardige machten toe..
  The Prodigal Son is een epische vertelling over verloren onschuld en wraak en combineert typische Hong Kong slapstick met spectaculaire en bloederige kung fu gevechten. Een onmisbare klassieker van het kung fu genre!

  - Zu warriors: Zu Warriors vertelt het epische verhaal van de jonge soldaat Dik Mingkei (gespeeld door martial arts-grootheid Yuen Biao) die tijdens een bloedige veldslag tussen twee rivaliserende legers probeert zijn leven te redden. Hij vlucht naar een grot in de sinistere Zu Mountain, waar hij verwikkeld raakt in een strijd tegen een oeroude Kwade Macht. Geholpen door een mysterieuze zwaardvechter gaat Dik Mingkei op zoek naar twee magische zwaarden, de enige wapens ter wereld waarmee de Kwade Macht kan worden bestreden. Met zijn adembenemende artdirection, elegante camerawerk en vernieuwende visuele effecten heeft Zu, Warriors from the Magic Mountain een hele generatie filmmakers over de hele wereld geïnspireerd en bovendien zijn plaats verdiend als één de uitmuntende klassiekers van het genre.

  Project A2
  Prodigal son
  Zu warriors
  lees meer

  Specificaties