Profoon PDX-300 DECT telefoon

Profoon PDX-300. DECT telefoon met duidelijk verlicht display
Met deze DECT telefoon breng je meer gemak in je dagelijkse leven. Deze gebruiksvriendelijke telefoon heeft een telefoonboek voor wel 50 contacten waar gemakkelijk in te zoeken is. De telefoon is ook voorzien van een terugbelfunctie zodat je de laatste vijf nummers die je gebeld hebt met een paar drukken kunt bellen. Verder kun je VIP beltonen instellen zodat je aan de beltoon al kan horen wie er belt.

Eigenschappen
De sterke kanten van deze telefoon zitten hem in zijn ruisloze geluidskwaliteit en beveiligde verbinding. Dit zorgt ervoor dat je gesprekken niet verstoord worden en dat de gesprekspartner altijd duidelijk te verstaan is en gesprekken vloeiend verlopen.

Voordelen  
Deze DECT telefoon is geschikt voor grote huishouden of op kantoor omdat de set uit te breiden is tot wel 5 toestellen, zodat er altijd een telefoon in de buurt is. Verder kunnen de toestellen naar elkaar doorverbonden worden zodat gemakkelijk familieleden en collega’s bereikt kunnen worden zonder veel onnodig gedoe. Ook is het mogelijk om een conference call te starten om met meerdere personen tegelijk te spreken.

Waarom de PDX-300
Met dit toestel kiest u voor een vrij eenvoudige telefoon, die toch alles biedt wat u verlangt. Zoals handsfree bellen, terwijl u ergens anders mee bezig bent. Het instellen van het gespreksvolume, op het geluidsniveau dat voor u het prettigst is. En natuurlijk:

- de ongeëvenaarde DECT geluidskwaliteit (dé standaard in verschillende werelddelen, waaronder Azië, Amerika en Europa).
- het duidelijk verlichte display.de naam- en nummerweergave.
- de extra lange standby tijd (tot 100 uur) en spreektijd (tot 10 uur).

Profoon gelooft niet in telefoons die maar een paar jaar meegaan. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en ontwikkeld voor jarenlang, optimaal gebruiksplezier. Zoals deze DECT telefoon. Met Profoon kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Wat zit er in de doos?
- DECT telefoon
- Basisstation
- Adapter
- Telefoon aansluitsnoer
- Batterijen AAA 2x
- Handleiding NL / FR / DE / GB
lees meer

Specificaties

Telefoonboek geheugen50
Incl. noodknop
Volumeregelaar
Verlichte toetsen
Display verlichting
Voor senioren
Antwoordapparaat
bekijk alle specificaties

Reviews

Dit artikel heeft nog geen reviews

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.