Professor Rubik's - Brain fitness (Xbox One)

  Professor Rubik's - Brain fitness (Xbox One)

  37.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Professor Rubik's - Brain fitness (Xbox One)

  TEST JOUW BREIN MET DE WERELDBEROEMDE RUBIK’S KUBUS IN LEUKE EN UITDAGENDE SPELLETJES!

  De puzzelkubussen van Rubik’s zijn al jarenlang een wereldwijd succes. Haal de kubus nu thuis in digitale vorm en train jouw brein. Welkom in de wereld van Professor Rubik's Brain Fitness!

  Speel samen met professor Rubik’s en train jouw brein met een flink aantal uitdagende en vooral leuke puzzels en minigames. Deze zijn allemaal gebaseerd op de welbekende Rubik’s kubus. Via uitdagende puzzels worden verschillende gedeeltes van het brein getraind, zoals geheugen, concentratie en 3D visualisatie. Om je op weg te helpen en scherp te houden is Professor Rubik’s aangesteld als je persoonlijke coach. Hij zal jouw helpen om snel vooruitgang te boeken, en om geen dag training over te slaan.

  SPEEL EN LEER - Professor Rubik's Brain Fitness bevat 12 minigames en vier leuke puzzel games. Allen geïnspireerd op de iconische kubus. Hiermee kan jij op spelenderwijs jouw brein trainen. Maak leren leuk!

  TRAIN OP JOUW MANIER - Je kan het spel op twee verschillende manieren spelen. Of je gaat een dagelijks regime aan (Daily Training), of speelt wanneer het jou het beste uitkomt (Free Training). De moeilijkheidsgraad past zich automatisch aan op jouw vaardigheden en hoe vaak jij speelt.

  WIE IS DE SLIMSTE MENS? - Naast alle trainingen is het ook mogelijk om met totaal 4 spelers lokaal de wereld van Professor Rubik's Brain Fitness te verkennen. Speel op 4 verschillende wijze samen om te zien wie het slimste is op elk gebied!
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.