Princess Smart Infrarood 343540 paneelverwarming

  Princess Smart Infrarood 343540 paneelverwarming

  155.-

  Princess Smart Infrarood 343540 paneelverwarming

  Op zoek naar een energiezuinige verwarming die een specifieke ruimte in huis verwarmt? Met slechts 540 W is de Princess 343540 Smart Infrarood Paneelverwarming precies wat je nodig hebt. Bedien de verwarming via een app of via spraakbesturing, stel tijdschema's in en geniet van de warmte zonder het hele huis te hoeven verwarmen.

  Infrarood
  Infraroodkachels gaan niet uit van het verwarmen van de lucht om je heen, in plaats daarvan zijn ze vergelijkbaar met hoe de zon de aarde verwarmt. Infrarood verwarmt alleen het oppervlak binnen het directe bereik van de kachel. Infraroodverwarming verbruikt minder energie omdat ze niet de hele ruimte hoeven te verwarmen, maar alleen de mensen en oppervlakken die zich erin bevinden.

  Bediening via app en stem
  De kachel is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen via spraakbesturing of je smartphone of handmatig. Dankzij de gratis Homewizard Climate app kun je zelf schema's instellen, zodat je altijd in een lekker verwarmde ruimte komt. Stel bijvoorbeeld een programma in voor gezinsleden of voor verschillende kamers in huis en stel jouw paneelverwarming in om zichzelf aan en uit te zetten.

  Laag energieverbruik en eenvoudig te installeren
  Je kan de kachel gemakkelijk aan de muur bevestigen of op de grond zetten. Zo kan je zelf bepalen waar de kachel het beste kan staan.

  Koolstofkristal
  De kachel heeft een verwarmingselement van koolstofkristal. De kwaliteit van het koolstofkristal is zeer stabiel en heeft nauwkeurige verwarmingstemperaturen en vermogensinstellingen. Het koolstofkristal heeft een zeer gelijkmatige warmteverdeling over het product, waardoor er met dezelfde grootte minder koolstofkristal nodig is en dus minder energie verbruikt wordt.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)540
  MerkPrincess
  FabriekstypeSmart Infrarood 343540 paneelverwarming
  EAN8713016111067
  artikelnummer16-831-276

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.