overzicht
Princess Champion citruspers 201852, Zwart/RVS

  PrincessChampion citruspers 201852

  55.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Princess Champion citruspers 201852

  De Princess 201852 Champion Juicer is een semiprofessionele citruspers met een krachtige, geluidsarme motor met een vermogen van 160 Watt, een gegoten aluminium pershendel en een extra grote RVS kop waarmee je zonder veel kracht elk druppeltje sap uit citrusvruchten perst. De speciaal gevormde perskegel is geschikt voor alle citrusvruchten, van grapefruit tot limoen. De Champion Juicer is makkelijk schoon te maken doordat deze geheel demontabel is. De losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig. De citruspers is tevens voorzien van een RVS pulpfilter, anti drupsysteem, geïntegreerd handvat en antislipvoetjes. Met 2 jaar garantie.

  Best reviewed
  Deze Princess Champion Juicer is beoordeeld als Best reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in april 2017.

  Pers alle soorten citrusvruchten
  De speciale perskegel van de Princess Champion Juicer heeft opstaande randjes waarmee hij zowel grote als kleine citrusvruchten snel kan uitpersen.

  Gegoten aluminium pershendel
  Dankzij de sterke aluminium pershendel van de Princess Champion Juicer heb je veel minder kracht nodig om een sinaasappel uit te persen en kun je in een korte tijd heel snel sap persen. Het sap stroomt door de pulpfilter direct in je glas.

  Zeer stille en sterke motor
  De krachtige 160 Watt motor zorgt ervoor dat ook wat harde citrusvruchten tot op de laatste druppel uitgeperst worden. Daarnaast is de motor geluidsarm.

  Makkelijk schoon te maken
  Alle losse onderdelen van de Princess Champion Juicer zijn vaatwasserbestendig dus na het persen is het schoonmaken van de citruspers snel gedaan. De druppelstop zorgt ervoor dat je zonder knoeien van glas kan wisselen tijdens het persen en dat er na het persen geen plakkerige resten op je aanrecht achterblijven.

  Specificaties
  - Vermogen: 160 Watt
  - RVS behuizing
  - Anti-drup systeem
  - RVS pulpfilter
  - Anti-slip voetjes
  - Geïntegreerd handvat
  - Perskegel
  - Geludsarm
  - Geheel demobtabel
  - Vaatwasserbestendige onderdelen
  - Kleur: zwart/grijs
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 22,9x24,3x35,3 cm
  - Gewicht: 2 kg

  Inhoud verpakking
  - Citruspers, universele perskegel, pulpfilter, opvangbak met druppelstop, handleiding
  lees meer

  Specificaties

  Garantie