overzicht
Princess 492944 Pure keukenweegschaal, Bamboe, zwart
 • dagje uit

  Princess492944 Pure keukenweegschaal

  24.99
  vandaag besteld, morgen in huis
  dagje uit

  GRATIS Dagje Uit Jaarkaart
  bij aankoop van een Princess product! Geniet een jaar lang van flinke kortingen op een dagje uit in o.a. Safaripark Beekse Bergen, Ponypark Slagharen & Plopsaland. Maak tevens kans op een GRATIS reis naar DISNEYLAND PARIJS t.w.v. 5.000.-!

  Hoe werkt deze actie?
  Koop een Princess product en meld je aan voor de actie op princesshome.eu/dagjeuit.
  Voer de gevraagde gegevens in.
  Ontvang een bevestiging van deelname en een actiecode waarmee je de Dagje Uit Jaarkaart kunt bestellen op hun website.
  Schaf verschillende dagjes uit aan met korting!
  Daarnaast word je automatisch meegenomen in de loting voor de GRATIS reis naar Disneyland Parijs t.w.v. ?5.000,-! Looptijd van deze actie is van 1 november t/m 31 december 2019. Deze actie is een initiatief van -en verloopt geheel via Princess B.V.
  Wehkamp keert geen codes voor dagjes uit uit.

  Princess 492944 Pure keukenweegschaal

  Deze Princess 492944 Pure keukenweegschaal heeft een weegvermogen tot 5 kg en dat op 1 gram nauwkeurig. De Princess keukenweegschaal kan worden afgesteld in zowel kg als lb. Dankzij de tare functie op deze keukenweegschaal hoeft geen meer aparte bakjes te gebruiken en kun je alles afwegen in één schaal. Met deze weegschaal hoef je nooit lb naar grammen om te rekenen, want de Princess keukenweegschaal kan worden afgesteld in zowel kg als lb. De keukenweegschaal is van bamboe en daarom ook makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De weegschaal is erg dun en licht, dus is hij eenvoudig op te bergen in een lade of kastje. De weegschaal werkt op 2 AAA batterijen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie