overzicht
Princess 262041 eierkoker, Zwart, Roestvrij staal
 • Uitverkocht

  Princess262041 eierkoker

  29.95
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Broodroosters & contactgrills

  Princess 262041 eierkoker

  Met deze Princess 262041 eierkoker kook jij altijd eieren perfecte zacht, hard of medium dankzij de timer. Je hebt geen kookwekker meer nodig. De eierkoker doet al het werk en geeft een signaal als je eieren perfect gekookt zijn. Je krijgt er zelfs een handige maatbeker bij om de correcte hoeveelheid water af te meten. De eierkoker heeft een vermogen van 350 Watt. Met de Princess 262041 eierkoker kun je 1 tot en met 6 eieren tegelijkertijd koken.Via de draaiknop op de stijlvolle roestvrijstalen basis stel je eenvoudig jouw favoriete hardheid in. Meet de juiste hoeveelheid water af met de maatbeker voor het aantal eieren dat je wilt koken en giet deze in de eierkoker. Met de eierprikker op de maatbeker kan je een gaatje in de onderkant van de eieren prikken zodat deze niet gaan barsten tijdens het koken. Wacht 12 tot 15 minuten en je gekookte eieren zijn klaar.

  BPA-vrije Tritan deksel
  Dankzij de doorzichtige deksel kan je het gehele kookproces in de gaten houden. De deksel is gemaakt van zeer sterk Tristan dat ook BPA-vrij is waardoor er geen chemische stoffen vrijkomen. Het verwarmingselement is geïntegreerd in de basis waardoor de Princess eierkoker zeer makkelijk te reinigen is. Het eierrekje en de deksel kunnen beide in de vaatwasser en het waterreservoir kan gereinigd worden met een vochtige doek en schoonmaakmiddel.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 14,2x12,9x19,4 cm
  - Gewicht: 0,7 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  1(review)
  Meest recent

  Resulteert bij mij alleen in hardgekookte eieren.

  Ik heb deze eierkoker retour gezonden. Het maakte niet uit hoe ik de stelknop zette, de eieren werden steeds hard gekookt. Met een timer erbij kwam ik op 15 minuten voordat het signaal afging, dat is ietwat veel voor een zachtgekookt eitje. Jammer want het apparaat ziet er wel mooi uit.

  toegevoegd aan winkelmand