Princess 182037 slimme hetelucht friteuse, Zwart, zilver
 • 15.- fashionbon

  Princess182037 slimme hetelucht friteuse

  89.99
  vandaag besteld, maandag in huis
  Gratis 15.- Fashioncheque

  Gratis 15.- Fashioncheque

  bij aanschaf van dit Princess apparaat. Deze actie geldt t/m 31 mei 2020. Hoe werkt deze actie? Om de Fashioncheque te claimen ga na de aankoop naar: http://www.princess.nl/fashioncheque. Registreer hier je aankoop. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Princess 182037 slimme hetelucht friteuse

  Steeds meer producten in ons huis worden slimmer en zo ook deze airfryer van Princess. Op cookwithprincess.com zoek je een lekker recept uit, je stuurt de temperatuur en baktijd via de app naar jouw airfryer en voegt de ingrediënten toe en de airfryer doet de rest!

  De app heeft meerdere handige functies. Zo kun je ervoor zorgen dat de airfryer jouw eten warm houdt als je bijvoorbeeld nog bezig bent met serie kijken. Ook kun je recepten opslaan zodat de airfryer precies weet op welke temperatuur en hoe lang hij moet bakken.

  De airfryer heeft 8 voorgeprogrameerde programma's: frietjes, kip, vis, cake, vlees, broodjes, groenten en deeg. Uiteraard kun je zelf ook de temperatuur instellen. De bak is makkelijk uitneembaar en tevens vaatwasserbestendig. Ook beschikt deze airfryer over een instelbare timer en oververhittingsbeveiliging.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie