Prince of Persia - The sands of time (Remake) (Xbox One)

  Prince of Persia - The sands of time (Remake) (Xbox One)

  39.99
  41.99

  Prince of Persia - The sands of time (Remake) (Xbox One)

  Prince of Persia: The Sands of Time, oorspronkelijk uitgebracht in 2003, heeft het actie-avontuur genre opnieuw gedefinieerd dankzij innovatieve gameplay, een meeslepend verhaal en charismatische personages. De game werd niet enkel geprezen door de spelers maar ook door de pers met een 92 Metacritic-score. Prince of Persia: The Sands of Time Remake is de eerste volledige remake van Ubisoft. Temidden van de verschroeide aarde van het oude Perzië, ontstond er een legende in een oude taal. De legende spreekt van een tijd gedragen door bloed en geleid door bedrog. Een jonge prins wordt aangetrokken door de duistere krachten van een magische dolk en wordt geleid om een dodelijk kwaad op een prachtig koninkrijk te ontketenen. Ga op reis als de Prins om de verraderlijke Vizier te verslaan en het zand terug te brengen naar de zandloper. Beheers de Sands of Time en gebruik je dolk om de tijd zelf te beheersen. Vecht tegen vervloekte vijanden en los onderweg puzzels op. Prince of Persia: The Sands of Time Remake is vanaf de grond af opnieuw opgebouwd in Anvil Engine voor de PlayStation 4-systemen, Xbox One-systemen en pc. Ervaar een frisse kijk op de genrebepalende klassieker met volledig herbouwde textures, contrasterende verlichting voor sterke sferen en nieuwe cinematics. Ervaar daarnaast de gemoderniseerde gevechtsmechanica.

  Kenmerken:
  - EEN HERBOREN KLASSIEKER : Ervaar het originele, epische verhaal van de prins op zijn reis naar verlossing. Reis terug in de tijd met de terugkeer van de originele stemacteur van de prins, Yuri Lowenthal.
  - HERUITGEVONDEN VOOR VANDAAG: Vecht tegen nieuwe vijandelijke personages en geniet van geheel nieuwe filmische sequenties samen met verbeterde stemmen, geluiden, parkour-animaties en soundtrack.
  - GEBRUIK DE KRACHT VAN DE TIJD: Beheers de Sands of Time en gebruik je dolk om de tijd zelf achteruit te laten gaan, te versnellen, te bevriezen en te vertragen terwijl je onderweg puzzels oplost.
  - ADEMBENEMENDE GRAFISCHE UPDATES: Dompel jezelf onder in het oude Perzië met realistischere graphics, pre-baked rendering en VFX terwijl je tijdens je reis vecht tegen vervloekte vijanden.
  - MODERNE BESTURING: Camera, bedieningselementen en gevechten zijn volledig opnieuw opgebouwd en bijgewerkt volgens de huidige normen. Kies tussen de originele of gemoderniseerde mapping.
  - BREID JE ERVARING UIT MET BONUSSEN: Ontgrendel Prince of Persia, de originele game uit 1989 (’92 Mac-versie), tijdens je avontuur en open het vervolgens vanuit het hoofdmenu wanneer je maar wilt. En er wachten nog meer verrassingen!
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  SubgenreAdventure & RPG
  PlatformMicrosoft X-Box One
  EAN3307216166023
  artikelnummer16-642-619

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.