Pret à diner - Estee Strooker

  Estee StrookerPret à diner

  32.50
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Pret à diner - Estee Strooker

  Pret à diner is dé persoonlijke gids voor het samenstellen van een menu waarmee je indruk maakt op je gasten. Met de recepten en tips van chef Estée Strooker laat je iedereen optimaal genieten van je culinaire inspiraties.

  Hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manieren serveer je de gerechten: shared dining of een vooropgezet gangenmenu? Je leert om een menu samen te stellen uit diverse gerechten met verschillende smaken en structuren, natuurlijk het liefst met seizoens- en streekgebonden ingrediënten. Bovendien staan in het hoofdstuk ‘Een tweede leven’ recepten waarmee overgebleven ingrediënten van je diner een tweede kans krijgen.

  Met behulp van Pret à diner zul je uiteindelijk met een voldaan gevoel zelf aan tafel plaatsnemen, om vervolgens alle complimenten te ontvangen en trots te zijn op je behaalde resultaat.

  ‘Estée is een power woman die het ambacht van koken met lokale ingrediënten al jaren promoot.’ – london loy

  ‘Koks die duurzaam koken – veel met groenten, weinig weggooien – er zijn er zoveel die het zeggen te doen. Maar chef Estée Strooker doet het echt.’ – mac van dinther in de Volkskrant
  lees meer

  Specificaties

  AuteursEstee Strooker
  Genre boekenKookboeken
  ISBN9789038807935
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's272
  Jaar van uitgifte2021
  EAN9789038807935
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.