overzicht
Powerplus POWXG7516 verticuteermachine
 • Sale
 • -15%

  PowerplusPOWXG7516 verticuteermachine

  148.95126.60je bespaart 22.35
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Powerplus POWXG7516 verticuteermachine

  Deze Powerplus POWXG7516 verticuteermachine is een machine geschikt voor kleine en grote gazons. Je kunt de machine gebruiken om te verticuteren of om te beluchten. Je gebruikt deze machine om het dode materiaal en hardnekkig vuil uit je grasgazon te verwijderen.

  Werking
  De verticuteermachine heeft 11 messen die op en neer bewegen en heeft 40 stalen naalden die ervoor zorgen dat het dode materiaal uit het gras wordt verwijderd.

  Opvangzak
  Al het opgevangen onkruid, mos en overig hardnekkig vuil wordt in de 45 liter grote opvangzak geworpen. Door de grootte van deze zak kun je zonder problemen een langere periode doorwerken, zonder dat je deze vaak dient te legen.

  Verticuteren / beluchten
  Om je gazon goed te onderhouden is het belangrijk om je gazon te verticuteren en/of te beluchten. Het verticuteren gebeurt ongeveer tweemaal per jaar. Eenmaal in het voorjaar na de vorstperiode en eenmaal in het najaar, voor de vorstperiode. Ook kun je ervoor kiezen om je gazon enkel te beluchten, dit kun je vaker doen zonder dat je hiermee je gazon beschadigd. Het verticuteren zorgt ervoor dat de bovenste (vilt) laag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en hierdoor de wortelgroei van het gras wordt bevorderd. Je voorkomt hiermee dat er veel mos in je gazon terecht komt, of dat je bruine plekken krijgt. Als je ervoor kiest om enkel je gazon te beluchten, worden er met de messen gaten in de grond gemaakt en wordt er geen mos of vilt verwijderd. Het is belangrijk om bij de keuze van de verticuteermachine hier goed naar te kijken.

  Kenmerken:
  - Materiaal: plasticen nylon
  - Kabel lengte: 0,35 meter
  - Vermogen: 1800W
  - Werk breedte: 360mm
  - Aantal naalden: 40
  - Aantal messen: 11
  - Werkdiepte: -15, -10, -5, 0,5mm
  - Diameter voorwiel: 200mm
  - Diameter achterwiel: 140mm
  lees meer

  Specificaties