overzicht
Powerplus POWXG7515 elektrische verticuteermachine
 • Sale
 • -15%

  PowerplusPOWXG7515 elektrische verticuteermachine

  168.95143.60je bespaart 25.35
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Powerplus POWXG7515 elektrische verticuteermachine

  Deze POWXG7515 verticuteermachine van Powerplus is een zeer handzaam en gebruiksvriendelijk model, geschikt voor zowel kleine - als grote gazons.

  Werking
  De verticuteermachine werkt door een combinatie van 11 scherpe messen die op en neer bewegen en 20 stalen naalden die ervoor zorgen dat al het dode materiaal uit het gras wordt verwijderd. Deze machine zorgt ervoor dat al het dode materiaal en hardnekkig vuil uit je grasgazon wordt gehaald, zodat het gras zonder problemen kan groeien.

  Opvangzak
  Al het opgevangen onkruid, mos en overig hardnekkig vuil wordt in de 40 liter grote opvangzak geworpen. Door de grootte van deze zak kun je zonder problemen een langere periode doorwerken, zonder dat je deze vaak dient te legen.

  Verticuteren / beluchten
  Om je gazon goed te onderhouden is het belangrijk om je gazon te verticuteren en/of te beluchten. Het verticuteren gebeurt ongeveer tweemaal per jaar, eenmaal in het voorjaar na de vorstperiode en in het najaar, voor de vorstperiode. Ook kun je ervoor kiezen om je gazon enkel te beluchten, dit kun je vaker doen zonder dat je hiermee je gazon beschadigd. Het verticuteren zorgt ervoor dat de bovenste (vilt) laag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en hierdoor de wortelgroei van het gras wordt bevorderd. Je voorkomt hiermee dat er veel mos in je gazon terecht komt, of dat je bruine plekken krijgt. Als je ervoor kiest om enkel je gazon te beluchten, worden er met de messen gaten in de grond gemaakt en wordt er geen mos of vilt verwijderd. Het is belangrijk om bij de keuze van de verticuteermachine hier goed naar te kijken.

  De voordelen van deze verticuteermachine zijn:
  - De machine kan zowel beluchten als verticuteren.
  - De machine wordt standaard geleverd met een opvangzak.
  - De machine is geschikt voor grote oppervlaktes.
  - De machine heeft centraal instelbare hoogtes.

  Kenmerken:
  - Materiaal: plastic
  - Kabel lengte: 0.2M
  - Vermogen: 1800W
  - Werk breedte: 360mm
  - Aantal naalden: 20
  - Aantal messen: 11
  - Werkdiepte: +5/0/-5/-10
  - Diameter voorwiel: 180mm
  - Diameter achterwiel: 120mm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie