overzicht
Powerplus POWE50102 telescopische afkort-/verstekzaag
 • Uitverkocht

  PowerplusPOWE50102 telescopische afkort-/verstekzaag

  99.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Zaagmachines

  Powerplus POWE50102 telescopische afkort-/verstekzaag

  De POWE50102 telescopische afkort-/verstekzaag van Powerplus is een zeer compacte, maar krachtige machine die geschikt is voor het afkorten - of in verstek zagen van hout, gecoate panelen en zelfs in kunststof werkoppervlaktes. De machine heeft een grote zaag met een diameter van 210mm en kan zaagsneden realiseren van wel 170mm breed en 60mm diep.

  Telescoop
  Het grote voordeel van deze zaagmachine is dat deze een telescopische handgreep heeft. Deze telescopische handgreep maakt het mogelijk om ook brede(re) werkstukken gemakkelijk te kunnen zagen, zonder hiervoor regelmatig je werkstuk te moeten verplaatsen.

  Veiligheid
  De machine wordt standaard geleverd met een stofzak, waar al het zaagsel in opgevangen wordt. Daarnaast is de machine uitgerust met een klem, waar jij het werkstuk in vast kunt zetten. Dit voorkomt dat het materiaal gaat schuiven en garandeert voor jou de juiste zaagsnede.

  Precisie
  Met deze machine is het geen enkel probleem om zeer precies ter werk te gaan. De ingebouwde laser geeft de voor jou perfecte zaagsnede aan, zodat je deze enkel hoeft te volgen. Daarnaast geeft de nauwkeurige schaal aan de zijkant van de machine aan in hoeverre je de machine horizontaal ofwel verticaal in moet stellen, perfect voor het zagen van plinten of plafondlijsten!

  Kenmerken:
  - Vermogen: 1650W
  - Diameter zaag: 210mm
  - Toerental: 5000min-1
  - Kabellengte: 2M
  - Maximale zaag snede 90° - 90°: 60 x 170 mm
  - Maximale zaag snede 45°: 60 mm
  - Maximale zaag snede 90° - 45°: 60 x 120 mm
  - Maximale zaag snede 45° - 45°: 34 x 120 mm
  - Maximale zaag snede 90°: 170 mm
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand