PopSockets PopGrip telefoonhouder, Bubblegum Giraffe

  PopSockets PopGrip telefoonhouder

  16.99
  Bubblegum Giraffe
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  PopSockets PopGrip telefoonhouder

  PopSockets zorgen voor extra grip en kunnen gebruikt worden als handige standaard op smartphones of tablets zodat je betere foto’s kan maken en handsfree video’s kan bekijken. De Popsocket is geschikt voor alle smartphones en tablets mits er gebruik wordt gemaakt van een geschikte telefoonhoes (mogelijk niet op siliconen of waterdichte hoezen). Plakt het beste op harde plastic hoesjes zonder structuur.

  Verwisselbare bovenkant
  De PopGrip collectie is voorzien van een PopTop. Je kan dus de bovenkant van de PopSocket verwisselen om je stijl te veranderen. Klap de PopTop helemaal in, druk hem naar beneden en draai hem 90 graden om de bovenkant eraf te halen. Vervolgens kun je een nieuwe PopTop erop doen.

  Draadloos opladen
  Wil je jouw telefoon draadloos opladen en ben je al in bezit van een draadloze oplader? Ook dan kan je gemakkelijk je telefoon draadloos opladen. Klap de PopTop helemaal in, druk hem naar beneden en draai 90 graden om de bovenkant eraf te halen. Vervolgens leg je de telefoon op jouw draadloze oplader. Het draadloos opladen is geschikt voor alle generieke draadloze opladers.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer

  Telefoonhoesjes