Marco Van den Wildenberg Poppetje gezien, kastje dicht

  24.99

  Poppetje gezien, kastje dicht - Marco Van den Wildenberg

  Na twee boeken met een open einde, is het nu tijd voor het laatste hoofdstuk. De strijd tegen kanker was heel zwaar. Heel lang dacht ik de strijd te winnen. In dit boek neem ik afscheid van een leven met kanker. De koek is op, en ik sla het boek dicht. Ik ga proberen te genieten van elk moment dat ik nog heb, en zo min mogelijk aan alle ellende te denken. Na twee boeken met een open einde, is het nu tijd voor het laatste deel. De strijd tegen kanker was heel zwaar. Heel lang dacht ik de strijd te winnen, maar de kanker is helaas terug. Deze keer zal ik de strijd niet kunnen winnen. In dit boek neem ik afscheid van jullie, De koek is op. Ik ga proberen te genieten van elk moment, en zo min mogelijk aan alle ellende te denken.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarco Van den Wildenberg
  ISBN9789403636283
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's139
  Jaar van uitgifte2021
  EAN9789403636283
  artikelnummer16821832

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.